84

Българин

преди 8 години

Тази т.нар статия като я прочетох и ми се доповръща.Цялата е едно БЛЯ-БЛЯ-БЛЯ.

83

сова

преди 8 години

Изкуството да си журналист е да убедиш хората да вярват в това в което сам не вярваш. Е тази Василия е много далече от това изкуство.

82

баба херцог 3.14

преди 8 години

Тази велика и много стойностна по съдържание е разсъждение статия е на кошмаря на човечеството - безлични Иво Инджов , герой от войната против руснаците в Грузия, Украйна и сега в Сирия.

81

Анонимен

преди 8 години

Асад започнал да убива продемократични активисти и те кат се ядосали и образували ИДИЛ, и после се ядосали и почнали да продават петрол за жълти стотинки на демократосеячите и ся лошия Путин иска да им развали продемократичната схема.

80

Анонимен

преди 8 години

Абе що спряха да пишат за "демократична" Либия. Да пуснат някоя статийка за нея та да видим как е цъфнала и вързала.

79

Анонимен

преди 8 години

Тая статия е напълно неадекватна. Не може все едно и също да правиш по няколко пъти и да очакваш че следващия път ще се получи различен резултат. От колко години натискат Асад със всякакви средства мирни и военни и нищо не се получава. Значи дай да го натиснем пак, може пък да се получи тоя път. Може пък точно това да им е целта на САЩ - нищо да не се промени и бежанците мюсулмани да завладеят ЕС.

78

Даскала

преди 8 години

Боже , какви глупости е написала тая Василия !!!Наистина тоталното повърхностно знание на някои журналисти , буди сериозна тревога!С каква лекота ни пробутват чужда пропаганда и влизат в чужди , неискрени схеми !Василкеееее , я се разкарай с тия проповеди!

77

*

преди 8 години

Единствената цел с която някои искат да изселят сирийците от Сирия е да им вземат земята, защото , сирийците не знаят , но от космосът си вижда какво има отдолу ... Най-ценното за сега заровени технологии от предишната цивилизация . Района на Близкият Изток е бил населен от преди 50 000 г. и целта е да се открият технологиите от предишната цивилизация , да се отберат елитни представители на видът ни (за обслужващ персонал) и останалите да се изтребят с глад , инфекции и т.н.

76

Анонимен

преди 8 години

За всичко е виновен Интернет.Като покажеш на някого ,че има и по хубаво и лесно *** го спирай!Каква беше поговорката?Научила се свинята на кладенчова вода!

75

Анонимен

преди 8 години

До някой Е тогава що убиха Кадафи? Логиката ти куца като куцо магаре. Катогледаме Либия и Ирак цъфнаха та вече и вързаха.

74

Боби

преди 8 години

1. Тия диви племена(а че са диви на собствен гръб и ние и ЕС вече разбраха) не могат да се управляват с демокрация. При демокрацията се решават само тези проблеми за които някой с пари има имтерес. Всички останали проблеми се ОТЛАГАТ(ФАКТ)2. АСАД(фамилия) са успели поне дузина големи племена да накарат да работят и живеят заедно(за разлика от САЩ и сие - пример Кланницата Либия)3. Вкарайте "Демокрация" в СВРЪХ ДИКТАТУРИТЕ САрабия, Катар, ОАЕ, Кувейт от просперитет ще получите пак Гражданска

73

Анонимен

преди 8 години

Толкова голяма тъпотия не е писана от цели дни насам.

72

някой

преди 8 години

"Мирът е невъзможен, докато Башар Асад е на власт."Казано с едно изречение - ето това е простата истина.Върти, сучи, както и да го усукваш, все това е резултата.Ами не може да застанеш на страната на един терорист (президента на Сирия) за да се бориш срещу другия терорист (ИД).Башар Ал Асад е потомствен терорист. Татко му, Хафез е дал убежище на най-опасния терорист в света - Карлос Чакала! Дори Муамар Кадафи му е отказал убежище, а тоя нацист го е пуснал макар и временно!

71

анонимн

преди 8 години

ЧИЙ ГО ТЪРСИ РУСИЯ В СИРИЯ! А КАЖЕТЕ?????КАКВО ТЪРСЯТ В ЕДНА АРАБСКА СТРАНА???МНОГО НАГЛИ МИЛИЦИОНЕРИ!

70

томов

преди 8 години

Русия трябва спешно да се изтегли от СИРИЯ! АСАД ДА ДЕБАРКИРА И ДА ОСТАВЯТ СИРИЙЦИТЕ САМИ ДА СЕ ОПРАВЯТ!!! ПРОСТО НЯМА ДРУГО РЕШЕНИЕ!

69

Джон Траволта

преди 8 години

От всичко написано следва изводът, че Обама се оказа един доста слаб президент, особено пък що се отнася до външната политика. Иде ми на ум сравнението с Джими Картър. На фона на нерешителния Обама неговите съперници действително изглеждат силни. И те стрижат купоните. Такава лесна топка трудно се изпуска.

68

до 106

преди 8 години

Другарю, и в съботният ден ли се дрогираш, нямаш ли почивен ден?.

67

Анонимен

преди 8 години

ами помагайте бревчера американците казаха че обучените от тях бойци и похарчените за объжие 500 милиона вече са на разположение на ИД- ами помагайте на главорезитеи пускайте такива антибългарски пасквили като горе написанототака много помагате - лъжете народа - ама и той си го заслужава като си *** до безумие всички ще те работят

66

Анонимен

преди 8 години

Бежанците от Сирия бягали от войната, а от какво бягат бежанците от Ирак, Афганистан, Либия?

65

до онбаши

преди 8 години

Има да чакаш кланета и безчинства. Стига хиперболизира. Идеята на цялата история е световен контрол . и.с. възникна от шепа дрогирани с проблеми в общуването от нищото и така и ще си замине-в нищото. Да му мислят тези, които последваха сатана. Има си Страшен съд за тази работа. А и не знаеш какво точно става, не си там, а свободата на словото в днешно време не е вече каквото беше. Нито идеите на Аристотел, който е тънел в разкош, и между два тека е имал време да умува как по-комфортно да живее