8

Анонимен

преди 8 години

ПАК ВИ КАЗВАМ ТОВА НЕ Е РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА. ТОВА Е САМО МИМИКРИЯ ЗА НЕКАДЪРНИТЕ И ПОДКУПНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЧИНОВНИЦИ ЗА ДА СИ ПОЛУЧАВАТ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ НА НАШ ГРЪБ.

7

Анонимен

преди 8 години

До 300 000 бежанциЩе ни ги натресат на нас на главите за 70 евро, а 600 ще потънат в бездънния джоб на Г р о б.

6

300 000 бежанци

преди 8 години

Германия отпуска по 670 евро на всеки бежанец. Тези пари 300 000 бежанци спокойно могат да бъдат настанени в Слънчев бряг! Спасяваме и туристическия сезон!

5

Анонимен

преди 8 години

Бежанци, нелегални? Елате повече, елате повече, че да ни дадат повече пари. Уелкъм ту Бългерия. Конграчулейшънс.

4

Анонимен

преди 8 години

Нашите *** все се месят между шамарите на големите. Сега заради пари са решили да се самозалеем с бежанци. Нелегалните имигранти пак ще станат "бежанци" и ще стане като със здравната система - истинските бежанци даже няма да им стигат и ще има "фантомни бежанци", както сега има "фантомните ученици". Като чуят за европейски пари и европейски фондове, герберите са готови на всичко - границите ще паднат и ще станат Шенген с Турция.

3

Някой ще яде бахура!

преди 8 години

Във Финландия става страшно! Протестиращи с камъни посрещнаха бежанците (СНИМКИ/ВИДЕО)Мъж, облечен в костюм на Ку-Клукс-Клан, нападна мигранти и служители на Червения кръстНашите интернационални *** нашите интегрираха и сега реват за други.НА страницата на Министерския съвет, също и на още няколко официални сайта, сред които и този на Европейската комисия, се е сгушил един прелюбопитен и доста позабравен документ: "Национален план за действие - Десетилетие на ромското включване 2005-2015" Премиерът Борисов трябва да е силно притеснен, защото няма никакво време. Изрично се под

2

1

преди 8 години

Щом е така,да излиза армията и да пази границата пиле да не прехвръкне,както си беше едно време...

1

Анонимен

преди 8 години

Центровете ще са в Италия, Гърция и България, публикуваха някои независими медии вчера.