8

емигрант

преди 8 години

И как са мачкани каталунците ....***********Олмпийски игри подкрепени от Испания, формула 1 , подкрепена от Испания, Промишленост- подкрепена от Мадрид, култура подкрепена от цяла Испания,спорт -подкрепен от 36 млн. испанци.... Да пиша ли още....*****Да се делят.....Излизат от ЕС, НАТО,ЮНЕСКО, ООН, МВФ, ЦЕБ, МЕБ< ТЕБ.....и десетки др. организации... Зпочват от нула ...и дано след....200години се оправят.

7

Анонимен

преди 8 години

Kъм 1 - какво общо Каталуния с ГЕРБ и избирателите им бе? Както и да е, успех на Каталуния. Общувал съм с хора от там, напълно мачкани са от испанското правителство и заслужават да се отделят.

6

Анонимен

преди 8 години

Много са прости тези каталунци.

5

Анонимен

преди 8 години

ТАСС отделиха Шотландия, сега е време на Каталуния. Все не се разпада тоз пусти ЕС, тц тц тц

4

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Като се отделят каталунците,да поканят Стоичкофф за генерал-губернатор.Той както е и доктор хонорис кауза на престижен университет,много ще му...лепи новата длъжност.

3

Анонимен

преди 8 години

Ще цъфнат и ще вържат, като се отделят. Всичко е на принципа "разделяй и владей".Глупости на търкалета.Вече няма новини за бежанците. Сега предвижването ще продължи без никаъв шум.

2

от Валенсия

преди 8 години

Ало, анонимният....и как си я предствяш отделена Каталуния.**** Ще изпуснат питомното, за да гонят дивото вън от ЕС. Ще се затрият сами, като Андора, Македония, ....А помисли малко....

1

Анонимен

преди 8 години

Tiq ot partiikata na Ataka, ajdaba nqmali da iskat nezavisimost ot Balgarskiq parlament, za da mogat spokoino da spinkat s Turchilata navolq?