17

Анонимен

преди 8 години

Със сигурност ви гарантирам, че вървите към последствия, заради които ще ви се иска в миналото да сте били малко по-знаещи, осъзнаващи и мъдри :) Успех с пробуждането и разширението на съзнанието ви, скъпи души, потънали в материалистичните илюзии на физическият свят, в който дойдохте да бъдете глупави и ограничени за да имате конкретни физически преживявания и уроци за определен период от илюзията за време, който "изтича" :)

16

Анонимен

преди 8 години

В първият момент, в който легализирате растението, ще ви характеризирам като "умни", засега неуспоримо затвърждавате противоположното. Но вие в момента нямате потенциала да го осъзнаете, защото вярванията и убежденията, заедно с фалшивите знания които имате ви карат да не виждате истината такава, каквато е, изглежда ще го разберете, когато крайните времена настъпят за вас, но тогава ще е вече късно и няма да има време да помъдрявате, нито да поумнявате.

15

Анонимен

преди 8 години

И в един хубав момент ще се сетите колко полезна може да е билката канабис, растението коноп, наркотикът марихуана :D Филмирани ***, продължаващи да хвърлят буци в собствените си гробове :D

14

Анонимен

преди 8 години

Цялата корумпирана, самоунищожаваща се капиталистическа система предстои да почине и хората най-после да усетят истинският смисъл на думата свобода, свобода от лъжи, свобода от илюзии, свобода от ненужни действия, в които огромно количество хора вярват и живеят според тях, но нямащи нищо общо с истината, свобода от затвора на собствените ви ограничени умове, всичко което не се синхронизира с идеята за най-висшето добро на цялото ще бъде унищожено, независимо в каква форма се намира то в момента.

13

Анонимен

преди 8 години

Запазете си някой лев за предстоящите бедствени положения, нещастници :D Чак ще ми отрязват достъпа до лекуваща субстанция, която някой излъга, че е мн опасен наркотик, предстои не пречистване на планетата от ***, а очистване, бъдете готови, защото като гледам количеството на *** в този свят, очистването ще е мащабно :D Жалки, неосъзнати австралопитеци, нямащи грам мъдрост и знания, предстои да разберете последствията от подобен начин на съществуване като вашият! Илюзиите ще се разпаднат!

12

Анонимен

преди 8 години

Общо взето си губите времето с нещо, което не е никаква заплаха, даже напротив, така вие сами създавате престъпност, докато растението се оказва, че е почти безвредно при пушене и при конкретна обработка е едно от най-полезните на планетата, казвал съм го и преди, казвам го и сега - радостно е, че не всички хора по света са толкова глупави, колкото в помийната яма българия! Колкото искайте се обиждайте от истината, ако искате продължавайте да сте *** да видите до къде ще стигнете :D

11

Анонимен

преди 8 години

Легализирайте билката, ***, идват времена, в които ще разберете колко сте били *** и необразовани относно растението, което лекува толкова мн неща, от които и рак, ама наистина мн ***, вместо да се възползвате от ползите, а ако се пуши е по-безвредно от алкохола, да не говорим в индустрията за колко неща може да се използва, благодарение на което да се спре глобалното затопляне - хартия от коноп, мн по-качествена хартия от тази от целулоза, пластмаса от коноп, дрехи от коноп, гориво и др.

10

ха ха

преди 8 години

И ние гледаме филми и знаем че за кратко се откриват собствениците, но само ако има желание.. А нашите пулицаи май нямат желание да разследват и доказват, защото както се вижда от други места май работят на за държавата, а за тези с марихуаната. И как да ги изобличат ?!?!? Просто пак няма нищо да стане. А трябва за 3 дни да се заловят и осъдят по бързата процедура.

9

Анонимен

преди 8 години

Ето на това се вика "удар", не там дето хващат бабета и младежи с по 4-5 стръка.

8

Българин

преди 8 години

Нали уж им плащаме да борят престъпността, а те с какво се занимават?!?

7

Анонимен

преди 8 години

До chiken 1Да де ама Табаците са на КОЙ а тутуно го произвежда електорату на оня бандит от Дръндар.

6

абе

преди 8 години

Не ползвам никакви "стимуланти", но това растение отдавна трябваше да е легализирано.

5

Стамат

преди 8 години

Силите на НАТО участваха ли в мащабната операция? :-/

4

Анонимен

преди 8 години

Това е на 5 км от мен..язък!

3

novina

преди 8 години

"Goliamo geroistvo""...koga li shte se fokusirat vurhy korympiranite tipove v parlamenta...?i ochevadno e che muj na 47 koito kara opel i jivee v pazardjik nqma pari za 700 rasteniq i naem za sgradi...pak shte bude natopen nevinen,za da lapa nqkoi dryg...

2

бачо Кико

преди 8 години

родната полиция би трябвало да има по-важна задача от изкореняването на растения

1

chiken

преди 8 години

veliko. I davat subsidii za tabakproizvoditeli?!