28

Каубой

преди 8 години

*** само това знае - номер, та номер. Никой не им е скроил номер - сами са си го набутали. И най-силното доказателство че са знаели, че мамят е, че веднага подвиха опашки. Не са виновни нормите, а тези, които се опитват да ги заобикалят с измама. Е сега ще лапнат дръвнцето и то няма да е само $18 млрд. в Щатите а много по-голям спад в дългосрочен план...

27

Пасат

преди 8 години

До до 18Е как пък само VW са лъгали не ми става ясно.100 % съм сигурен,че ако тестват и останалите дизелови двигатели на други фирми , ще са с много по- лоши показатели. Това са номера на китайката- трима инженери наели коли под наем и открли мега измамата, аре бе....то ако беше толкова лесно, щяха да го открият много отдавна!

26

Пасат

преди 8 години

До АнонименА и с този скандал сега ще позакърпят бюджета малко- ще натресат много солена глоба на VW !

25

Анонимен

преди 8 години

Американците натискат Германия а тя командва Европа. Значи САЩ натискат Европата за нещо - защо ли? Първо ни пратиха бежанците. Толкова години си стояха в лагерите а сега се юрнаха в Европа, няма нищо случайно. Сега гръмнаха Фолксваген. Дали САЩ искат Европа де се опъва повече на Путин? Или искат да ни принудят да воюваме със Сирия? Или просто ги е страх от силата на Европа и искат да я срутят? Едно е сигурно -време е ЕС да стане самостоятелен и да престане да бъде марионетка на САЩ.

24

Ала-Бала

преди 8 години

Време е Европа, която има 450 мил. население, университети, наука, култура да спре да се унижава пред САЩ с населени от 320 мил. 200 годишна история. Време да излязат на сцената истински европейски политици, а не американски марионетки, които превърнаха младежта и в гейове. Стани Германио, не се прекланяк пред едни кравари! Твоите научни постижения и твоите учени закараха американците на Луната. Бъдете горди. Не виждате ли, че ви затриват, както навремето пияницата Чърчил ви подхлъзна.

23

Анонимен

преди 8 години

Първо Германиа я напълниха с бежанциВторо Сега искат да и съсипят икономиката

22

Анонимен

преди 8 години

кой скрои номера - краваритезнаят как да притискат приятелите си- те приятелинямат де ама така е думатапоказват на германците че ако ни слушкат ще ги разорят- това са си най-обикновени сакцииако швабите не се усвестят да ги изритат ще се превърнат в индиански резерват - какъвто сме ние

21

Анонимен

преди 8 години

Това е бизнес, като лъжеш ти падат акциите и губиш, няма заговори няма конспирации.

20

жалко

преди 8 години

Ако Гермнаия си замине си заминава целия ЕС. гЕРМАНИЯ ПЛАЩА 40 % от бюджета на ЕС а не го използва.Много държави кати Кипър,Гърция,Испания,Португалия и др. са стабилни заради ЕС и Германия.Всяка една държава пооделно е много слаба и неконкурентноспособна е днешния свят и не може да се конкурира със Америка,Китай,Русия,Индия или др. големи държави но заедно правят най голяма икономика в света.Ако си замине ФВ си си заминава и европа.ФВ са най голята немска фирма а и европейска.Това е удар по евро

19

Striker

преди 8 години

Меркел не слуша и Обама и припомни набързо плана Маршал нагледно с едни начални $18млрд!:))) Който се разкрачва между Америка и Мужикистан, накрая го изяжда и отзад!:))

18

до 18

преди 8 години

По тяхното законодателство! VW са произвели коли които не отговарят на американските норми, но са излъгали в резултатите на тестовете. Те са нарушили законодателството на Щатите като са внасяли и продавали автомобили които не покриват законовите изисквания на САЩ. Аналогично разследване трябва да направи всяка една страна в която се пордават официално VW (вкл целия ЕС). И май трябва да се направи за повече марки

17

Анонимен

преди 8 години

Толкова сте жалки и смешни в този форум, че сами не се осъзнавате. Какво сте тръгнали да говорите в множествено число за немците. За разлика от вас жалко племе, те имат държава и то силна, която няма да падне. Гледайте си вашите лидери и градци, които 75 години възхвалявахте и сега на техните деца и внуци. Смешна нация, за това и е най-бедната!

16

Сандо

преди 8 години

кво ще да става Голфа умира у Перник!

15

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Старите коли замърсяват по-малко.Старите коли харчат по-малко гориво.Всеки който се занимава с коли от дълги години може да ви каже това.Производството на автомобили се превърна в шашмаджийски бизнес.

14

дпа

преди 8 години

Какво се правят на тъжни и изненадани всички, особено германците?!!!! Цял живот лъжат, манипулират, саботират конкуренцията, промиват мозъци, фанатизирали са се като мюсулмани (основните им клиенти всъщност), сега , "не се дишало било". Как да не се диша, на шефа на лъжците му давате 28 милиона награда че е лъгал качествено, живеете на гърба на цяла южна Европа и не само. Все едно не знаят какви са ги вършели. Да не би да трябва да ги съжаляваме!!! Освен да събираме помощи за фолксваген сега.

13

Анонимен

преди 8 години

Много ми е интересно как така САЩ налагат глоби на целия свят, по кое законодателство? Наскоро се ровиха във ФИФА, на какво основание? Сега се бъркат във Фолксваген. Ровиха в арабските страни, опитаха с Русия и Китай. Какви са тези наднационални ционисти? Кой ще ги съди тях за ГМО-то например, което ще умори стотици милиони хора повече от въглеродните емисии?

12

Idealist

преди 8 години

Моторът на Европа е съсипан. Европа е унищожена от САЩ. Не си мислете, че американските Фордове са по-добри. Не клякайте пред краварите. Няма по- голени мошеници от американските евреи!

11

Анонимен

преди 8 години

13, тези емисии са причина за смъртта на хиляди в САЩ всяка година, виж и в БГ какъв бум има на заболяванията и смъртността в следствие на мръсен въздух, Бай *** не зачита еко норми, катализатори и ДПФ филтри...

10

Наблюдател

преди 8 години

"Никога не е късно да станеш за резил!" Както е видно и за VW се отнася

9

дразнят ме

преди 8 години

Германците трябва да им изпратят няколко круизни корабчета с екскурзианти, за да имат американчетата и истински проблеми.