11

Професор

преди 8 години

Добре изглежда. Както винаги гладко избръсната и напудрена.

10

Анонимен

преди 8 години

Не става въпрос за гореща точка , а за G - точката на властта.С пари, с ласкателство, един *** ще си продаде не само точката, ами и майчиното мляко.Лошото е, че "матриалът" също има отношение и трябва да го питат, а не измисленият президент да е пита за електронно гласуване, независимо, че знае, че и от там, където произхожда, това не е възможно това.Страшни са простаците и страхливците, защото, когато го знаят, са много агресивни - заплашват, правят подлости...

9

Анонимен

преди 8 години

Заврели си главите в пясъка и не виждат, че решението е в Сирия, не в Европа. Чии интереси пазят в Сирия и кой освен Путин се хвана да търси решение там. Първо унищожение на терористите и след това избори, това е изхода.

8

Анонимен

преди 8 години

Това на снимката стругарката ли е, или стругарят ?!

7

Шаран_БГ

преди 8 години

Че то било много просто. Щом е така - никакъв "бежанец"/ ни жив, ни умрял / на наша територия!!

6

Анонимен

преди 8 години

И какво излезе? Онази Куневица ни впрягаше години наред за Шенген, а то се оказа че било хубаво да не членуваме там. Някаква отговорност няма ли да и се иска на Куневица, затова че не може да събере 2+2 и да разбере недостатъците на Шенгеня?

5

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Още веднъж ще го напиша-никакъв шенген на този етап докато утихне бежанската вълна ако изобщо утихне..

4

а

преди 8 години

Бойко пак си бил неподготвен както винаги. България.....Шенген.......гореща точка.......Ти целият си една горяща точка на всички Българи.

3

Анонимен

преди 8 години

Да не се окаже,че ни лъжете и да ни щурмуват както в Италия и Гърция защото сороското НПО,което ги настройва ще им каже,че сме някаква точка?

2

КУКЛОВОД

преди 8 години

ТУЙ ОТ СНИМКАТА МЪЖ ЛИ Е ИЛИ ЖЕНА? ИЛИ Е ТО? ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕНОСТИ СА В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ. :-D

1

Момо

преди 8 години

"Г"-точката на Бойко... :D