8

анонимен

преди 8 години

Ха, ха, ха!И вие от БСП са същите послушковци!Разликата е само в това, че не сте на власт.Но ако бяхте, резултатът щеше да бъде същият 1:1.Правите си неуспешен ПР с мигрантите..

7

88

преди 8 години

БСП така защитаваше народа че при луканов и виденов държавата фалира а народа стигна до просяшка тояга. Спретнат ли си коалиция с дпс почва грабене и точене като за последно. Така че и двете партии по-добре да стоят далече от властта , определено нямаме нужда от тях.

6

анонимен

преди 8 години

БСП са партия която защива народа Те винаги са взимали по правилни решения винаги са били против това което ГРБ искат да наложат в държавата Те са еденствената партия която се съпротиви срещу монополите тяхното мнение се зачита в прламента

5

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Анонимен"К'ви са теази продажници на снимаката?"...Строители на съвременна България, които ще останат в историята...

4

Анонимен

преди 8 години

К'ви са теази продажници на снимаката?

3

Го4о

преди 8 години

БСП се държи НЕАДЕКВАТНО и за това вече никой не и обръща внимание! Шизофренията при тях и особено при "Мерджанката" е тотална. На този човек като му дадат думата, получава полЮция!

2

м...... му

преди 8 години

Стига с тия бежанци,бе!Бежанците са в Турция,тук са нелегални емигранти!Държавата, ако спазва законите си срещу нарушителите на границите,тия маймуни няма и да припарят тук!

1

Анонимен

преди 8 години

НЯМА КОЙ ДА ВИ ГО КАЖЕ! ТАЗИ СУТРИН ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА НЯМА МЕЖДУ СИРИЯ И ТУРЦИЯ! ПУТИН ИЗПОЛЗВА НАПАЛ. КАКВО СЛЕДВА БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ, ПЕЕВСКИ, РЕФОРМАТОРИ, ДАЖЕ И БСП СИ ЗАМИНАВАТ