55

Жибор

преди 8 години

Христос е Бог и Божи син,но не е юдеин. Бог народност няма- който му придава някаква народност е богохулник,а преди 3-4 века светата Инквизиция щеше да го изгори на клада! Друг е въпросът,че той не е обичал еврейския език и е говорел само арамейски,и въпреки това се е възползвал от вярата на юдеите в Месията,за да стане техен месия макар и чужденец.

54

рес еоод

преди 8 години

ле ле там като у нас

53

Анонимен

преди 8 години

До 96И аз си мислех,че никога няма да стъпя в Макдоналдс,но като ми огладня заника в Япония (защото японската храна е невъзможна за ядене)..ти да видиш тогава ,кон боб ядели .Ще ядеш и ушите ти ще плющят

52

Анонимен

преди 8 години

Арабин гонел евреин с АК и по едно време спрял да стреля.На евреина му станало чудно защо е спрял да стреля и го попитал ,защо вече не стреля по него...арабина му отвърнал :"свършиха ми патроните",а евреина веднага му казал.."Да ти продам???"

51

Анонимен

преди 8 години

И у нас преди влади горанов бутилка газ за готвене беше пет долара, а сега гони петнайсет.

50

пенсионерка

преди 8 години

Жалко.Българските пенсионери могат да им помогнат като си отстъпят помощите от "разумните "министри.Те си знаят кои са.

49

До 80

преди 8 години

Христос не е юдеин а е галилеянин и е говорил арамейски. А в Галилея са живеели самаряни, не юдеи. Не е говорил идиш или хебрю, като евреите, а арамейски. Какъвто говореха жителите на Маалуля в Сирия, последните арамейски хора говорещи на планетата, уви, изклани пред очите на "цивилизования" свят съвсем наскоро.

48

seira

преди 8 години

РАЗБРАХТЕ ЛИ?ГАЗПРОМ ОБЯВИ, ЧЕ КРАТКОСРОЧНИТЕ СДЕЛКИ ЗА ПРОДАЖБА НА ГАЗ МИНАВАТ ИЗЦЯЛО САМО НА РУБЛИ!

47

аналнологичен слючаи

преди 8 години

исламската д-ва е точно като съвеската навремето. обещания за светло бъдеще(у рая с 77девственици) а до тогава глад, мизерия ,смърт, ненавист, завладяване на света в името на идеологията(религията) а хайката номенклатурни чиновници, куманиски лидери и полит -бюро начальници( баш имами, ал кафаРи и прочее халифи и беюве) тънат в долари и злато все от гнусния гнил, разложен запад.Карат колите им, ползват оръжието им, и най -смешното: всичките носят джинси измислени от евреи! СРЕДНОВЕКОВНА ТЪПОТА

46

seira

преди 8 години

КАЗАНО НА "МАЙЧИН ЕЗИК":ТА*АКЛАРЪ!

45

Анонимен

преди 8 години

Ниневия... Историята за пророк Йона (ако помните...). Сега го разбирам човека, хората там не са се променили за хиляди години.

44

Анонимен

преди 8 години

Спряха ли братята американци да ви захранват?

43

генов

преди 8 години

Ами то и вашия побратим Путин, откакто Америка му пипна петрола и тойсвърши парите. Няма как да ви захрани!!!!!!!

42

Анонимен

преди 8 години

Ами нека националните ни телевизии закупят нови турски сериали, че Давутоглу да ги финансира. Или да им изпратим оръжие и да гръмнен нов военен склад за замитане на следите.

41

анонимен

преди 8 години

РУСИЯ И ПРЕДИ СССР ДАДВАХА ЛУДИ ПАРИ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ!!! СЕГА РУСИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА ГО ПРАВИ, НО СЕ ВИЖДА КРАЯ НА ТАЗИ ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ, СЛЕД КАТО АМЕРИКА И САУДИТСКА АРАБИЯ ПИПНАХА ПЕТРОЛА И СЕГА ГО ЧАКА ПРОСЕШКА ТОЯГА?

40

Анонимен

преди 8 години

Това си е комунистическа революция.Като свършат парите и всички и всички се прибират в имотите които са спастрили по време на революцията,докато другите са умирали за "каузата"

39

Анонимен

преди 8 години

Спокойно саудитските и катарските *** продължават да си ги финансират.

38

до 78

преди 8 години

И в събота ли се дрогираш, нямаш ли почивен ден?.

37

123

преди 8 години

Мдааа..и те са тръгнали по пътя на своите Руски създатели. Право надолу !

36

?

преди 8 години

ИДИЛ е публикувала карта ,която включва България.Може затова бежанците да не искат да остават у нас