7

Браво

преди 8 години

Много хубава новина. Е, то не е много неочаквано - както виждам от снимката - има доста легионери от Мексико и Бразилия

6

Анонимен

преди 8 години

Да пратим тези момчета да заместват балерините от националния! На бас, че ще играят много по-добре и най-важното с много повече желание. Те наистина играят и се стараят, а не са като "представителния ***", които още изтрезняват след поредния купон.

5

Анонимен

преди 8 години

Тези ни футбалери поне са постигнали нещо - 9-ти в света си е отлично постижение, за разлика от онези гелосаните чалгаджии с многото пари, които са сигурно 85-ти в света.

4

Анонимен

преди 8 години

Браво на момчетата и треньора! На снимките е видно най-вече тоталната липса на апатия, каквато е характерна за повечето представителни футболни отбори в България изобщо!

3

с

преди 8 години

А кое те кара да мислиш, че тея, дето са в небездомния национален са грамотни? Като под грамотност нямам предвид невероятната способност да се помнят чалга текстове. Добре, че поне тоя национален отбор по футбол постига нещо, щото онея другите, за никакъв *** не стават.

2

Наблюдател

преди 8 години

Предлагам този достоен треньор да застане начело на националният ни отбор а тези къдърни момчета да заменят манекените който само се разхождат по терена.Нека това да е нашия нов отбор!!!Отбора на Успеха !!!

1

Елемаг

преди 8 години

Нищо, че като гледам преобладават "Арийци" в отбора.По-добре да ги пуснем тях официално да играят,наместо ония чалгаджии и гелосани лигльовци!!