31

Градоначалникът

преди 8 години

А момиченцето какво се мотае, ми не вземе да бърка бетон и да подравни бордюрите? Тоя народ ще работи или ще бездейства?!?

30

Мила

преди 8 години

До Киро кофражистаХората не са длъжни да знаят тези неща... срещу техните данъци, общината е ДЛЪЖНА да им оправи улицата!

29

vse edno

преди 8 години

До Киро кофражиста: Че си кофражист е ясно...толкоз си разбрал и смисъла на публикуването. Всеки път като видя или прочета за подобен абсурд ме хваща срам, че имам нещо българско в кръвта си!

28

Анонимен

преди 8 години

Кмета, държавата царя и пъдаря са ясни. Евала на хората , че поне се опитват да оправят нещо. Когато такива хора с желание и действия станат мнозинство ще се разбере ,че хората са държавата, не кмета и някоя си партия!

27

Киро кофражиста

преди 8 години

Само да ви информирам, понеже съм кофражист и ги разбирам тези нещаДУПКИ В АСФАЛТ НЕ СЕ ЗАПЪЛВАТ С ЦИМЕНТдвете имат различна твърдост и различно топлинно разширение, зимата като като замръзне ще стане по лошоако ще запълвате дупки в асфалт, купете си студен асфалт, става лесно и бързо

26

И ти ела:)

преди 8 години

Анонимния 28 - чакаме те и теб на живо да питаш за хапването на асфалта.Ама елате повече такива разбирачи/форумни шумкари и ще ви бъде обяснено от-до, няма проблем.:)

25

Анонимен

преди 8 години

Кмета на Враца е от ДПС, а областния от ГЕРБ, църквата е със СДС.

24

Анонимен

преди 8 години

Абе нали асфалт не ядете, защо се притеснявате за някви дупкикарайте си каруците по селския път и си свиркайтеи да не забравите пак да гласувате за БиеСеПе-то и за другаря Станишеф, който ви обеща да отвори 250 хил. работни места

23

Hiter

преди 8 години

Отговорът е един - ГЕРБ + ДПС са на власт

22

Ела по-близо:)

преди 8 години

До Анонимен 14Ако искаш ела във Враца и го задай този въпрос - за асфалт не знам, но може да се наложи да се храниш през сламка известно време. :)

21

Анонимен

преди 8 години

Преди година правих ремонт в апартамента, остана ми малко материал и реших да запълня отдавна зейналата дупка пред блока. Почистих, запълних, загладих. Поставих триъгълник(вярно стар но си се виждаше) поставих прегради за да може да се избегне дупката като си мислех понеже времето беше след 8:30 вечерта, че това ще е достатъчно за да опазя дупката за няколкото часа докато стегне..... е не би сутринта ни триъгълник ни прегради а в дупката следа от гума на кола ....Никой не пази а държава .. няма.

20

Анонимен

преди 8 години

за 26 години държавната и общински администрации и служби са набъбнали 8 ПЪТИ вместо точно обратното, да се съкратят няколко пъти заради спадащото население и намалението на данъците.

19

Анонимен

преди 8 години

Враца пропадна най-много след закриването на заводите Химко и АЕЦ Козлодуй след 1989 г. и е с най-много българи бежанци в чужбина.

18

разбиращ

преди 8 години

Похвална инициатива, макар и безумие да вършиш работата на общината. По неприятното е, че така напълнена с цимент дупката зейва след 2 седмици.

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен14 TI SI EDIN TYP,TYP GERBERIST

16

Т. Илиев

преди 8 години

Много добре. Приветствам инициативните хора, но дано не ги последва съдбата на един селянин от с. Ягодово (на 10 км от Пловдив), който беше решил да пълни с бетон дупките от грана до селото и взеха, че го глобиха, може би защото по този начин се подиграва с държавните органи (в тях и ножа и сиренето - какво да се прави, позволено им е и могат всичко)

15

Б.Б.

преди 8 години

А така , я виж че можело ! Няма само да мрънкате и недоволствате ! Аз от къде да взема пари за асфалт ? Който не му харесват дупките да си купи хеликоптер , толкова е просто ! Аз рядко ползвам пътищата и за това не мрънкам !

14

?

преди 8 години

"Когато държавата не помага..." - а къде е Общината ?

13

хмм

преди 8 години

Абсолютно безпредметно. Няма смисъл да се навлиза в подробности, но бетон (или циментопясъчен р-р) и асфалтобетон не се "сработват" по този начин. Решението е временно, енергоемко и непрактично. Освен това уличната мрежа е общинска собственост (с изключения към, които улица Ком не подлежи) съответно МРРБ няма нищо общо (Лиляна Павлова) а общината. Макар и грубо казано докато не се търси отговорност на тези които САМИ си избираме да ни управляват а си "ремонтираме самоделно" няма да се оправим.

12

Анонимен

преди 8 години

Във Враца не бяха ли фенове на Орешарски, който твърдеше, че адфалт не се яде?