57

Анонимен

преди 8 години

Жалко, че моралът не позволява Русия да пусне 2-3 от големите балистични ракети право в централата на ИД, да видят малко и те истинска война. Ще трябва да гледаме как ги избиват козметично и деликатно, със самолети и ракети. Разбирам, че пилотите трябва да потренират, оръжията да се тестват, старите руски танкове да направят място за новите, обаче можеше и по-бързо да стане.

56

Анонимен

преди 8 години

И сам войнът е войн.

55

Говорит Москва

преди 8 години

Подобна бойна групировка говори за сериозни намерения на руснаците в района. Противодействието срещу тях ще е трудно. Ако на ИД не бъде противодействано незабавно от други сили, и мястото на джихадистите не бъде заето от легитимна военна сила, руснаците ще се настанят в района трайно.

54

Анонимен

преди 8 години

Най-правилната тактика за борба с джихадизма е санитарен кордон около джихадистките държави и да правят вътре каквото щат. Който излезе от кордона в панделата.

53

Боби

преди 8 години

До Анонимен 89На елементарна логика твоето твърдение не издържа1. ИД заяви че ще разбуни Кавказ и средна Азия (ФАКТ)2. Путин е създал ИД3. САЩ са въоръжили ИД (ФАКТ)4. СА, ОАЕ ,Катар, Турция Подпомагат ИД5. САЩ и коалиция се борят абсолютно НЕЕФЕКТИВНО с ИД вече 2 годиниот тези точки 2 не издържа на логическа проверка. РФ ще създаде организация която в последствие ще му подпали чергата в Кавказ след като има "ОБЕЦА на НОСА си" наречена ЧЕЧНЯ и още една на едното Ухо наречена ДАГЕСТАН

52

АлексСпб

преди 8 години

До до медиите"Някак си удобно се премълчава, че снощи руснаците са унищожили голяма част от ИДИЛ"Това е твърде хубава новина, за да бъде истина (с) Оценките от лято сочат около 90000-10000 джидатисти .... това са месеци и месеци на работа

51

Анонимен

преди 8 години

Русия, Индия и Китай са новият геополитически, и икономически хегемон в света! САЩ не могат да доминират самостоятелно, макар и да им се иска, тъй щото трябва да се съобразяват с интересите на горепосоченото трио - Индия, Китай, Русия! Добре е *** *** да се примирят с този факт.

50

АлексСпб

преди 8 години

До Анонимен"Do v4era samite ruski generali si priznavaha 4e Turcia e lider v cherno more"Не знам за останалите държави... ама в руската флота няма генерали, само адмирали.... :)Что се касае Черното море, даже ако махнем цялата флота - наземния "Бастион" покрива почти цялата акватория на Черно море, и може да потопи каквато и да е цел.

49

Боби

преди 8 години

До Анонимен 113Толкова си бос по отношение на военните въпроси че бих теб те кръстил Чебурашка.Тежките свръхзвукови ракетни комплекси на Крайцер като "Москва" имат минимална далечина на стрелбата 30-50км и максимална 500-600кмВземи малко попрочети информация за въоръженията преди да плямпаш.

48

Анонимен

преди 8 години

Чебурашките от крайцера като се напият довечера и глей кво става на стрелбите - всички руски кораби в радиус 50км ще са потопени :)

47

Аз Малдив

преди 8 години

Що само руските учения отразявате? Карайте наред - пишете за всички, щом смятате, че е интересно.

46

до 102

преди 8 години

До АнонименМоля, не набеждавай невинни - и аз съм Василев... :-)

45

непукист

преди 8 години

Питам се кое е по-голямото зло политици слуги или журналисти слуги и понякога се уверявам ,че са вторите . В стремежа си да се докарат пред господарите си пишат статии в които се опитват да представят бялото за черно без да е им дадена поръчка ,но слугинския рефлекс ги ръчка и те драскат ли драскат.

44

@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Равносметката: След назрелия конфликт с агент Сноудън, руснаците се опълчиха на САЩ в Сирия! Сащ от своя страна забиха кол в сърцето на руснаците, като настроиха Украйна срещу Русия! Последици: За САЩ - никакви, само няколко си милиона разходи! За Русия: Спад на икономиката, страна в конфликти на два фронта, но пък има плюсове: вече и се чува гласа, все си Крим, може и още украински парчета да вземе...- За Европа - от всякъде! Бежанци, криза и никаква полза от нищо...ЕС се разпада...

43

Atb

преди 8 години

Сега макко истина колко то и да ми хвалите Русия за голяма воена мощ за всички нибе ясно че вече са бита карта колкото и да се фукат немогат да се бият с всики държави от нато русия е толкова сама че се опитва да спечели сиря на неина страна и мировете че китаи са вечен съюзник на русия са глупости китаи никога няма да рискува да изгуби връзките си от европеискя съюз и сащ а които има за съюзник европа и сащ ще спече ли никои не иска русия за партниорцтам нещата винаги са не сигурни

42

Анонимен

преди 8 години

Василев, честит байрям!

41

Анонимен

преди 8 години

Ама водка и сельодка ни е спасение. Конерватори ние и сте)). "СТЕ" - сами си да разберете.

40

SD

преди 8 години

Могат и ще го правят !Щом е в неутрални води , за какво безпокойство ми говори *** ?Василева , спри с тия статии базирани само на западни източници .Ставаш за СМЯХ .

39

Анонимен

преди 8 години

Нека да спим?

38

Анонимен

преди 8 години

Та няма никой ще ни контролира, това е, Василев.