13

Анонимен

преди 8 години

Тази кучешка нация отдавна се самоуби. Свидетели сме на кончита вурст и третият пол. Прекалено толерантни са, а прекаленият светец и Богу не е драг!

12

СС

преди 8 години

Много им се иска на всички *** ЕС да се разпадне, хихих. Стойте си в кочините и се наслаждавайте на несретния си живот, ние ще си живеем в ЕС! :) Айде със здраве!

11

izmennik

преди 8 години

tozi razbi turskata ikonomika. Napravi Turtsia , mnogo zavisima na iMF , predi 15 godini. Dolen mo6enik e tozi. Ne mu viarvaite.

10

Анонимен

преди 8 години

Хайде в проблемите на съюза, които никак не са малко да не намесвате исляма и да не смесваме понятията. Исляма е религията на Азия и Африка. Да си стоят там. А ние ще си решаваме проблемите тук. Всеки да си командва в къщата!

9

до 14

преди 8 години

Абе нали ви казвам Кемал Дервиш не е турчин. Не гледайте името. Евреин е. Изобщо не му пука за Турция и колко милиона кюрди има там. Евреите в Турция са привидно най големите националисти (имат турски имена) но ги комадват отвън. Постоянно гледат да противопоставят турци и кюрди а след това се оплакват, че в Турция не се спазват правата на малцинствата.

8

Анонимен

преди 8 години

ЕС започна с лъжи и с лъжа ще свърши!

7

Анонимен

преди 8 години

Брееех тоз дрънка празни приказки кат същи европеец значи!

6

Анонимен

преди 8 години

Горкичките, от САЩ до Русия предричаха разпадането на съюза поне 5 пъти до сега. ЕС е най-силната икономика в света, скоро ще си имаме и армия, има още дълго да чакате да се разпаднем.

5

Ефразйнски саьоз

преди 8 години

Баце, стой си в 89-та, като ти е било толкоз яко. То за това се е разпаднало - че е било яко.

4

ККК

преди 8 години

Такива мекушави държавици със силно омекнали водачи ....са супер лесна играчка в ръцете на САЩ .......с Русия защо не могат така да си играят ? Уж санкции там Крим кво ли не беше ....няма братле , желязна държава и това е !

3

САЖ

преди 8 години

В Брукингз, един отстойник за бивши, знаят само акъл да дават, но нещо даа направят като харата .....

2

По правилно е да каж

преди 8 години

РазпаднаЛ ли се е ЕС? Кеде е тоя ЕС аз не го виждам?

1

Анонимен

преди 8 години

Кемал Дервиш е евреин и масон. По негово време Турция постоянно беше зависима от МВФ. Сега след Кемал Дервиш Турция дава кредити на МВФ.