9

Наблюдател

преди 8 години

Този дали си вярва? По същия начин преди години и Световната финансова криза ни "заобиколи" в което да припомним Станишев се кълнеше!

8

flexy

преди 8 години

Sega v rbg jiveiat 6000bejanci v koncentracionni lageri - kak te tam jiveiat i kak gi integrira bg darjavata - nikakva info v bg medii - zasto?

7

Българин

преди 8 години

Като ги гледам тия "хубавци",ама спретнати с костюмчета,вратовръзчици,едни такива зализанки,сресанки,изправили се пред камера да ги гледаме какви са ни такива мамини златни.Ама от устата им бликат само лайненца и след лайненцата пак лайненца.И като се оакат много пак излизат такива едни лъснати и почват да замазват лайненцата,и накрая започна така да вониииииииии от вас,че....много голяма баня трябва да ги оправ

6

Пак ще ни цакат

преди 8 години

Това нещо като G-точка ли се явява?!Като нахлуят веднъж тук, а от Запад започнат да намират извинителни причини, че не могат да ги приемат, ще ви питам как ще се оправяме! ЕС може и да отпусне някакви пари за подпомагане на бежанците, но да не се забравя какъв "челен" опит е изграден у нас,когато става въпрос за крадене на пари за помощи -има си отработени схеми.И като плъпнат из страната ни гладни, озверели орди, които са разбрали, че са прецакани и че остават в бедна и неуредена държава ...

5

11

преди 8 години

А според мойта хипотеза - всички сте АУТ! Сега 240 хипотези ли ще извадите, за да оправдаете глупостите, които натворихте?

4

Анонимен

преди 8 години

Един деформатор се опитва да успива народа.

3

Анонимен

преди 8 години

Направо да сваляме националния флаг и да слагаме афганистано-сирииския и алах да ни пази

2

Анонимен

преди 8 години

При гадния комунизъм границата беше минирана и който се опиташе нелегално да я пресече се стреляше на месо!

1

Предполагам

преди 8 години

ами ако не предполагаш верно?