12

//((

преди 8 години

Повечето са след 1945 ...

11

Анонимен

преди 8 години

Комплексите съсипват човека. Тези драсканици винаги са ми били досадни, все едно цял живот да ходя с едни и същи дрехи, скука. Който го влече да се маже, всеки сам избира.

10

бачо Кико

преди 8 години

Божеее, колко ограничени хора и с какви предразсъдъци! Излезте малко от жалката България, отидете на запад, вижте че всеки втори има татуировки. Лекари, учители, адвокати, бизнесмени. Няма оправия докато не сменим старите соц поколения възпитавани по комунизма, няма!

9

G.O.

преди 8 години

Чета коментарите и се чудя ..... наистина ли все още има толкова ограничени хора..... Татусите въпрос на избор. Те са нещо много лично и специално. Всеки си решава какво, къде и дали ще си направи (та било то котва или пеперуда). Не виждам защо да са по- различни от боядисването на косата, например....

8

атанас

преди 8 години

Айде пак почнахте с ограниченото мислене. Да, има лекари и професори с татуси, даже има няколко известни снимки на татуиран лекар с рокерски дрехи и паралелно с докторска униформа. Именно целта е да се покаже ограниченото мислене на някои хора, които гледат само външността и си правят прибързани изводи за човека на тази база. Първият коментиращ пък явно не е чувал, че татуировките се "повтарят" на определен период, за да се избегне това "захабяване". Аз татуси нямам, но проблем с тях също нямам!

7

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

"Сине, в Бургас само затворниците и пройдохите си правеха татуировки", с тези думи баща ми ме отказа да си направя като неговите котви на бицепсите.

6

Гошу

преди 8 години

Мен по ме впечатлиха татуистите. До един мясат на руски колхозници, а жената на комсомолски секретар :)))

5

Анонимен

преди 8 години

После реват... ама защо никой не ме взима на работа...

4

Анонимен

преди 8 години

Избиване на комплекси. Жалкарска работа.

3

светла

преди 8 години

Моя приятелка е татуист от 15 год.,със завършено средно и висше художествено образование.Няма да забравя,при първите ни срещи,когато ми каза ,че има клиенти лекари,хирурзи.... и т .н.Така,че някои коментари са далеч от истината.

2

Tina

преди 8 години

Защо евреите не се татуират?

1

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАре, поредния разбирач...