7

до потърпевша

преди 8 години

Ти би ли си оставила децата при мъжа си и да си живееш живота ?

6

потърпевша

преди 8 години

Такъв *** и аз го имах. Той е като бесно куче ни иска кокала ни на друг го дава. Такива не спазват закони,а само увреждат децата. Но те са негови, а майката ,ако може да спре да ги търси и да си урежда живота.Те като порастат ще разберат и ще дойдат при нея.

5

майка

преди 8 години

Без информация по случая моля не се изказвайте, не се знае как ще ви завърти и вас живота, тази жена и семейството и са прекрасни хора, и заслужават уважение и подкрепа, защото тя си е изпълнила задълженията по съдебното решение и сега няма кой да я защити в нашата отвратителна държава, искат деца , а никаква подкрепа на такива майки, които се борят сами с целия свят за децата си

4

Анонимен

преди 8 години

До: 1 ха-ха-хаЯвно си много елементарен и злобен човек. Познаваш ли тази жена, че така говориш за нея, за една изстрадала и безпомощна майка, която иска да върне децата си в къщи? Няма закони и институции, които да я защитят, защото държавата ни е безхаберна. Може би и ти си същия като бившият и съпруг, който ако живееше в нормална държава отдавна да е в затвора. Не съди хората по външния им вид, зад красотата не винаги се крие добър човек.

3

Дарма и Грег

преди 8 години

Поредната селска драма, на поредните прости хора.

2

Анонимен

преди 8 години

Децата като не искат да се връщат какво правим? Явно им е писнало майка им да влачи по някой любовник всяка вечер вкъщи.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Като я гледам тая майка на питбул мяза !Пази Боже да имаш такава жена в къщата. Спасил се е човекът ...И стига с тази дискриминация на мъжете/бащите !Щом жените са равни с нас във всичко друго, защо имат привилегии при развода да взимат децата ?