39

Анонимен

преди 8 години

Ще променят живота за средната класа така както неограничен брой нелегални имигранти би го променил навсякъде--ще спаднат качеството на здравеопазване и обучение в училищата, ще паднат цените на къщите на обикновените хора, качествата на услугите в повечето сфери. Това е естествен икономически процес. За ултра-богатия елит няма да има промени.

38

до 1 година

преди 8 години

Бабо Меркел, где така?-Отивам на джамия Мустафа.

37

Европа не е вивариум

преди 8 години

... Само при условие, че бежанката започне работа, тя да има право на надбавки най-много за две деца.Да се приеме закон, според който само у дома е разрешено да се носят ислямските яшмаци, бурки, фереджета и други подобни чаршафи и палатки. Носенето им на обществени места обижда религиозните ни чувства и нашите естетически норми.И ако до три месеца от получаването на бежански статут жената не е започнала работа, да й се отнеме този статут и заедно с децата й да я екстрадират обратно!

36

Анонимен

преди 8 години

"... голяма част от новодошлите са бременни жени" !!!Започна нашествието на чаршафосаните вечно бременни ***. Някой да обясни на тези кандидатки за постоянно пребиваване, че център на света не са техните полови органи, нито пък целта на европейците е да работят, да пестят и да трупат социални фондове, та после тук да довтасат неграмотни примитивки и ежегодно да с.е.р.ат себеподобни.Нежна е промяна на законодателството - на всяка бежанка - надбавки само за 2 деца и то при условие, че

35

Анонимен

преди 8 години

Хаоса става пълен

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонименте си гледат немска телевизия, не ги мисли.

33

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен от 42Ами нали това е целта на големия брат - САЩ.Ама и немчугите сами си го търсят

32

Пян_Гъ

преди 8 години

Сега вече не са нужни много приказки. Достатъчно е Меркел, стига да откровена, да кресне на всички немци: "Сложи наколенките"!

31

Анонимен

преди 8 години

ПРИ ТОЗИ ХОД НА СЪБИТИЯТА ГЕРМАНИЯ ЩЕ СЕ СРИНЕ МОРАЛНО, СОЦИАЛНО И ИКОНОМИЧЕСКИ И ЩЕ ПОСТАВИ НАЧАЛОТО НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ СРИВ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. ВИНАГИ ПОЗНАВАМ.

30

Анонимен

преди 8 години

Германия ще стане мюсюлманска. Вече една църква в Хамбург е превърната в джамия. Германците се заблуждават, че бежанците ще работят за тях и ще се интегрират. Но резултатът е, че германците вече работят за бежанците и скоро ще бъдат напълно претопени от тях.

29

муспи

преди 8 години

Меркел не е германка а еврейка. В германските правителства има германции колкото в нашите българи. Пред кого ще протестираш 30? Пред Боко? Правителствата си вършат работата по унищожаването на бялата раса. Появата на нов Хитлер е неизбежна, и тогава проблема с диваците ще се реши за броени дни. Спиране на пособията и стрелба по цялата страна и Европа по незаконно преминалите границите!

28

Скоро!

преди 8 години

МНОГО СКОРО ГЕРМАНИЯ ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ!ТЕЗИ БЕЖАНЦИ НЕ СА ДОШЛИ ДА РАБОТЯТ,А ДА ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ И ДА ПРОМЕНЯТ "ОБСТАНОВКАТА" КАТО ПОСТРОЯТ СТОТИНА ДЖАМИИ!

27

Анонимен

преди 8 години

Да им пускат по германските телевизии турски сериали в прайм таима, не искаме само ние такова удоволствие - Ферхунде, али ръза чакат немските фенове. Локума и халвата да станат национално ястие, не само вурстчетата. Тогава вече евалла, чок гюзелмиш. И да няма фитнес, а бели денс :)))

26

Анонимен

преди 8 години

Мъча се,да изчисля,колко ли време е от съчувствието до омразата!Може би няколко месеца.Дали не съм оптимист?

25

Анонимен

преди 8 години

Това е второто престъпление срещу човечеството на германците. Първото беше Втората световна война.

24

Анонимен

преди 8 години

Как се променя живота на германците- германките ще е**** бежанци, щото е модерно и са солидарни. Германците няма да са на мода, трябва да ходят на солариум за тен да могат да се слеят с ''местното'' население.

23

Анонимен

преди 8 години

Меркел трябва да я съдят за престъпление към европейците или още по-добре - ние, християните по стар мюсюлмански и еврейски обичай да я убием с камъни....Такава смрад, *** напълни родните ни земи заради нея. Изкуфяла *** бабичка.....Лошо е и че нашите български политици са абсолютно продажни и сега се готвят още да крадат от парите, които ще ни отпуснат за тази и сигурно са готови още да пуснат тук,само и само да могат да крадат още.....УЖАСССССССС!!!!!!! Братя българи, да протестираме!

22

Анонимен

преди 8 години

Европейските държави изгубиха много време в говорене на празни приказки.Имат финансовата ,икономическа и физическа мощ да направят много повече , да спасят хиляди измъчени души,бягащи от войната и попаднали в лапите на трафиканти или издавени жестоко с надеждата ,че някой ще им помогне.Измъчени хора,вярващи ,че някъде в Европа живеят добри хора ,които ще им подадат ръка.Последната искрица надежда.

21

преди 8 години

Продавам и раздавам свински глави и сланина.

20

Анонимен

преди 8 години

Сега германците хубавичко ще пресеят пришълците и ще оставят при тях най-образованите, най-интелигентните, готовите да започнат работа веднага и може би най-плодовитите, за да си решават демографските проблеми. Последните - халал да им са и честито! Обаче познайте какво ще остане за нас...