41

DMF

преди 9 години

Ако оставим настрана скалъпената пародия на краварите..лъсват няколко неща..в действие е поредния план за съсипване на еврогейска държава.Нищо не се случва току така..1 во са тия дето идват сега..пешеходците, после тия глупости.Ама тази глоба да я плати Еурогей понеже тези в костюмите почнаха да разбират от всичко,от икономика от технологии а дори не знаят кво е зегерка.Те заставиха фирмите да правят безумия с хардуер,скъп за да отговарят на глупащините измислени отгоре споменатите.

40

Анонимен

преди 9 години

Интересно, от фв мълчат като срамни устни и не дават грам опровержение, значи всичко си е баш така! Даже провизия за глобата започнали да събират, а некъв шеф си бил шута още на момента! Дали нещо още по-голямо няма да се разсмърди? Много са изпаднали, щом са го ударили на лъжи! Това не е някакъв си цех за ***...всъшност не се знае.

39

Анонимен

преди 9 години

м да конкуренция честна борба - звънцисамо за оглупели българиза пари цели държави затриват това са ценностите на така наречената западна цивилизацияпари пари а на хората майната имнали им казваме по телевизията коя е истината - те трябва да вярватбай тодор беше на светлинни години в демокрацията пред тези алчни и цинични мошеници

38

Анонимен

преди 9 години

Акциите им са поевтиняли от около 220 долара на 110 долара за месец!!!капитализацията им е 55 милиарда към цена 110 долараначи имаме загуба от 55 милиарда :DМеркентилница явно е биля непослушна щом я санкционира Обамуно

37

Анонимен

преди 9 години

"това показва колко по напред е немската технология" Дааа, определено е много напред ама отзад напред,щом с измама докарват емисиите на дизелите си, много са напред,ама в измамите,хем че и там ги хванаха.Имиджът им е сринат,колкото и да са го имали де. За модерни технологии при автомобилите могат да говорят японците,немците за какви технологии да говорят с тези дизели,дето и стандартите не могат да покрият.

36

Анонимен

преди 9 години

какво отмъщение към Фолксваген,като те си признаха всичко.

35

До 50

преди 9 години

Що не си гледаш твоята работа,а да оставиш хората,които са учили за това да си гледат тяхната.Не им давай акъл,който нямаш,за да не ставаш смешен. Купи си Лада Нива, там емисиите не са много важни,за това е една от 50 години.Такава мега-измама поради липса на технологии направиха германците ,че по-добре да си бяха платили на японците и да правят чисти хибриди,а не тракащи и замърсяващи дизели.

34

Анонимен

преди 9 години

Абе с тия екологии в автомобилите прекаляват. Бива намаляване на вредните емисии, но си има граници които не могат да се преминат.

33

Анонимен

преди 9 години

Пълни измислици, но дори да е така това показва колко по напред е немската технология от тази на САЩ. Миналата година автомобили на Шевролет с фабричен дефект причиняват смъртта на около 15 души. 25 000 000 са изтеглени от пазара и има дела за обезщетения за милиарди долари, и трябва да ги избият от някъде. Е автомобилите на VW не трепат хора за разлика от тяхните. DAS ***

32

Анонимен

преди 9 години

Днес директорът на Фалшваген подаде оставка. Няма по-добро доказателство, че дойчовците са лъгали клиентите си с години.

31

мушморок

преди 9 години

"При средна стойност 110 г/км, ако измамата е 10-40 пъти, значи фауветата изхвърлят от 1,1 кг/км, до 4,4 кг/км - уеуе мауе"Тези мерки са норми за въглероден диоксид. Скандалът с VW е за азотния диоксид, не въглеродния.

30

Румбо

преди 9 години

То всички лъжат и крадат,ама за американците е безнаказано!Забележете:САЩ не признават решенията на нито един съд,който не е американски!Сега искат да наложат правосъдието си и в Европа!Ще сме последните будали,ако го позволим!

29

Анонимен

преди 9 години

мдааааГерманците заприличаха на Американците !Американците на Китайците !Китайците на Японците !абе ....кой ти гледа качество ...въпроса е да се продава и след 10 години употреба да се чупи !Няма да се учудя ако във софтуера на всеки германки автомобил е програмирано след 10 години да бокира двигателя !Оборот да има пари да се въртят !

28

иванчо

преди 9 години

Ами откакто доста българи работят в фолскфаген - дотук стигнаха.

27

majorski

преди 9 години

Какво бих могъл да кажа в този тьй труден за мене момент: Made in Germany не е вече Made in Germany !

26

Анонимен

преди 9 години

В Европа няма да има такива драстични разлики, защото главният фактор, дизелът, е много по-чист отколкото в САЩ. За мен това е пълна пушилка. Да измамили са, но хайде да проверим всички производители, особено големите от ранка на Ваген. Да видим какви стойности имат при динамиката, при горивото и прочие. Това е типично за автоиндустрията и не е от вчера! Защо някой не ги съди, за това че непрекъснато казват, че колите им горят по-малко отколкото в действителностт, а? Това също е измама, нали?

25

Анонимен

преди 9 години

Или пък някой иска да глътне концерна на доста по-ниска цена. Дали Порше не иска да се откупи обратно и да стане независими пак? И да вземе Вагените, както беше запланувано преди години, а стана обратното.

24

до 35

преди 9 години

ЕС са подчинени на САЩ. САЩ е баткото и той раздава шамари. Както виждаш в европарламента седят мижатърки и *** чиновници. Няма лидерство. Пречи им липсата на топки, както за такива санкции, така и за проблеми като бежанците. Освен това америиканските автомобили не с азаплаха за европейския или азиатския пазар. Но европейските и азиатските погълнаха американския пазар и за това ще ядат шамари. Просто политика на високо ниво.

23

Симо

преди 9 години

До германски кюмбетаИ сега по добре ли се чувства един ***, който на повече от Голф 1 нема да се качи?!Толкова за завистливите шебеци :)

22

Луд с Мотика

преди 9 години

Василия Пейчева. И ти ли се мислиш за голям журналист??? Що направо не пусна видеото и да гледаме а си писала статия? В статията пише това което се казва във видеото.... само си губиш времето и ти да пишеш. Аз пък си загубих времето да чета и после отдолу пише: " Вижте повече във видеото на bgonair.bg". Пускам видеото и... няма повече, казва се само това което ти дословни си написала след като си слушала видеото. Пълна пародия на журналисти сте всички в тоя сайт. Жалки....