20

Анонимен

преди 9 години

Абе какво се карате бе,я ги тварете на влакове и всичките бежанци ги изсипете на оная дашна баба.

19

Пътник

преди 9 години

Германия забърка основния батак с "поканата" към мигрантите, сега Унгария им е виновна!Мине не мине време, Германия все ще забърка някоя свинщина. Дано тази не свърши като предишните! Защо не се проведат Референдуми във всяка държава по "?"-a, да се види наистина какво мислят хората!! "Демокрация" ама до колкото им отърва на ЕС чиновниците!

18

Урбан

преди 9 години

До 20 анонимник. Орбан се държи като тотален егоист и селски тарикат. По принцип е прав, но проблемът трябва да се решава от всички, а не поединично. Много ще са "добре" унгарците като се затворят с огради отвсякъде и като им лепнат визи за другите страни.

17

До 17

преди 9 години

И ти какво си въобразяваш, че като пускаме отрова в сърцето на континента си, където са най-силните и развити държави и тях ги смачкат, какво мислиш, че ще стане като смачкат тях (силните) с тебе, с нас? Мммммм?Щял да гледа с пуканки...Ще ми гледаш...собствения си край.

16

Анонимен

преди 9 години

Най-голямата джамия в Европа се открива в Москва.

15

Анонимен

преди 9 години

Орбан е единствения политик,който изразява мнението на народа си,всички останали проявяват някакво налудничаво лицемерие.Думите "национален суверенитет",вече могат да се преименуват на "национален орбанитет",защото смисълът на това словосъчетание се изчерпва с името на унгарският президент.Останалите никога няма да го постигнат.

14

Анонимен

преди 9 години

Прав е човека-истината не я казват, а положението става все по-лошо за всичките страни, а някой си пьлни гуша от този "бизнес", затова ще прииждат още бежанци, разбирам да приемаме жени и деца, но тези яки мьже да си заминават да се бият за страната си, те да не мисдят че някой вместо тях трябва да се бие и да умре там,

13

Ачко

преди 9 години

Виктор Орбан е единствения свестен политик в ЕС!

12

Бай Иван

преди 9 години

От доста време се знае че това не са просто имигранти бягащи от война, а хора търсещи по-добър социален статут. ЕС е изграден на принципа всички за един и един за всички, до сега когато всички имаха изгода от ЕС всички беше на добре, но ето че дойде момент в който Германия казва кой какво да прави с вътрешната си политика. Щом Германия си иска бежанци да си ги приема, а не да се сърди на другите държави че не ги искат.

11

Анонимен

преди 9 години

Изключително манипулативна статия!До тук се стигна след много фактори, измежду които и неадекватната политика на Германия, неспособноста на Гърция да си охранява границата, тоталното игнориране на миграционния проблем до преди 1 месец. Странно ми е да го кажа, но България е една от малкото адекватни държави от ЕС в момента по въпроса с нелегалните.

10

Анонимен

преди 9 години

ЕВала на ОРбан, че затегнва мерките, Евала на Камерън че не пуска и той имигранти. Тази Меркел да си ходи - показа двойни стандарти с Гърция, САЩ я разиграват на каишка, сега отново ни прави на луди с имгрантите - щом толкоз им се радва, да си ги приема у Германия.

9

Анонимен

преди 9 години

четири пети не са дори сирийци - афганци, албанци, иракчани и др. И АЛбанците ли - 13 проценат бягат от АСАД? А афганците и те ли бягат от АСАД? А защо не бягаха афганците прези 10 години като започан Шок и ужас? А защо тези хора не хванат пушките и не се бият за родината си? - здрави и яки мъже. Я как са се били навремето Бенковски, Раковски, левски и Ботев? Европа ще помогне.

8

Айде пак

преди 9 години

България в който съюз влезе - той все се разпада....

7

Анонимен

преди 9 години

Глупости България въобще не пипа здраво, просто Турция затегна контрола и на имигрантите им по-лесно да миниват през Гърция..... ОСвен това те търсят БОГАТИ държави а България е бедна. Даже в една дания никой не иска да отсяда, а на каналджиите се дават по 20 000 евро на човек, до точка - това не са бежанци, бежанците нямат нищо другоосвен дрехите на гърба си.

6

Язе

преди 9 години

Единствена която действа адекватно и без лицемерие срещу навлеците е Унгария. В интерес на истината и ние не постъпихме по различно но при нас не се разчу много. Просто навлеците разпра,че на нашата граница се пипа здраво и много боли а после се лежи в концлагер а ако някой излезе попада в ада на БГ чорбаджиите. Бач за без пари, глад и мизерия до откат. Вече предварително са ги обрали и пари нямат и за кафе. За това бягат от нас като дявол от тамян. БГ и Унгария се опитват да спасят ЕС,неуспешно

5

Анонимен

преди 9 години

За добро съседство и отношения освен да се карат шумно е нужно и да сядат на маса и да си изясняват кривините,шумното е да ги чуят през реките и планините ония що организираха майдана на мегдана за да не помислят да им го повтарят,а на маса що за маса са ония хубостници,че още що са пратили,там са си припикали територията не само в допир,а навлизане в конфликт,не само се лаят,а се хапят,плашат харните,а покрай тях и они бягат кат мислят и по тук да препикаят,и да разрушат добросъседския рахатлък

4

бг

преди 9 години

Тези на снимката обичат студа и снега.

3

бг

преди 9 години

Този 'дето си крие лицето е участвал в убийства.

2

Анонимен

преди 9 години

Някой се опитва да разедини главната потърпевша от кризата с "бежанците" - Източна Европа.

1

Франц Фердинанд

преди 9 години

Хърватия, Унгария, Словения, Чехия и Сърбия ще нападнат Австрия? И ще възстановят Австро-Унгарската империя? Начело с британската рок-група Франц Фердинанд?