10

Анонимен

преди 8 години

Тая *** оядена от *** в Смолян която се шири като онбашии по канцеларии елате ги види какво работят над 500 *** по канцеларии за защита на мечките.Последните останали земеделци са пропищели стадата им от набези на мечки.Това го е нямало и по турско време Всеки стопанин да си вземе по едно бранике и като види мечки огън по тях докато станат на пържоли.

9

не е мечка

преди 8 години

Да не си помислите,че някоя едрогабаритна сумо-депутатка,дето преди като скачаше на въже правеше еди колко си по рихтер,е решила да се престори на мечка в селото.не,не е така,било си е истинска мечка този път:)

8

Momchil

преди 8 години

Затова в селата в Смолянска област е редно да се остави уличното осветление да работи цяла нощ а не да се правят икономии като се изключва в 22:30.В другите общини на Смолянско уличното по селата работи по цяла нощ ( община Чепеларе и др.)

7

Анонимен

преди 8 години

УБИЙТЕ Я БЕ ХОРА , А ПОСЛЕ ТЕЗИ КАДЕТО ЗАЩИТАВАТ МЕЧКИТЕ ДА ДОЙДАТ И ДА ЖИВЕЯТ ТАМ , А НЕ В СОФИЯ

6

Анонимен

преди 8 години

А сега къде е амазонката, да й стисна ръката?

5

Анонимен

преди 8 години

Хич да не я стрелят мецаната. Като гледам в селото са останали само кльощави старци дето трябва да ги джвака по цял ден. Да не е луда да се върне там.

4

-10

преди 8 години

Хора има бол, според много даже повече отколкото трябва, мечки почти няма. Цената се определя от наличността.-----------Очакваме да прочетем в новините, че си ни освободил от присъствието си. Щом като си в повече!

3

греда

преди 8 години

Мечката защитен ВИД,а човека беззащитен и това е закон гласуван и обнародван от нечестивите политици,а пак гласувайте за тях...

2

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Мечките, както и всички останали животни трябва да бъдат опазени.Хората обаче също ! ...Увлечени в хуманното отношение към животните, често забравяме за хората. Факт !

1

Анонимен

преди 8 години

Човека е животното от което всеки се страхува.