39

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 43Меркел действа под диктовката на Дивия Запад. Затова само ден след като покани 800 000 мигранти в Германия, изведнъж затвори границите. Иначе щеше да спаси Европа от разруха, от асимилация на европееца от чужда, за жалост, нецивилизационна култура. И ... нямаше да се осъществи дългогодишно подготвяната краварска акция за привеждане на Европа в колапс и пълна зависимост. Т.е. поредната територия - не колония, о, не, "ние" нямаме колонии, само територии с продажни правителства.

38

Анонимен

преди 8 години

Мързеливите, необразованите, некадърните, навсякъде по света са беднитака е било винагии така ще бъде

37

Анонимен

преди 8 години

БЕДНИ СА МЪРЗЕЛИВИТЕ!

36

БоСимеонов

преди 8 години

Тъй като САЩ собственоръчно разбута Либия, Сирия, Египет, Иран, Ирак, Ливан, Югославия, Афганистан.... всички бежанци трябва да се насочат към Вашингтон. Европа има големи самолети. В А380 може да се сбутат бая бежанци. А ако на Обама не му харесва, Путин може да ги достави с ракетки.

35

е

преди 8 години

НЕ ХОЛЕРА, А ЧУМА ИМАЛО В ИРАК ,А МНОГО ОТ МЪЖЕТЕ КОИТО ПРИИЖДАТ СА ОТ ИРАК,ДО КОЛКОТО ЗНАМ ЛЕКАРСТВО ЗА ЧУМА НЯМА,ТО ПРИРОДАТА ЩЕ РЕШИ МАЙ ПРОБЛЕМА С ХУНИТЕ ,НЕ ЗЕЛКИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ..

34

:(

преди 8 години

Няма страшно. Ще вземем още 16 милиарда и ще си отглеждаме ***. Боко е съгласен не на 2000 квота, а на 20 000 ! Само Меркел да го потупа по рамото. Гарантирано от ГРОБ !

33

Анонимен

преди 8 години

BRUKSEL E PARANOIA.

32

М, да ...

преди 8 години

до 33 dТвойта толерантност, мекошавост и безгръбначност дали ще разреши генерално проблемът с разширяване на пустинята и все по малко оазиси, м? Кулите най лесно рухват! Картаген е бил превзет и разрушен !

31

Шивачът от Панама

преди 8 години

Ееее, така кажете де. Щом Брюксел е категоричен, вече ще знаем и ще се съобразяваме. Хахахаха нещастници.

30

ууууууу

преди 8 години

Като дойде и някой мигрант с ХОЛЕРА от Ирак ЩЕ НАСТАНЕ ГОЛЯМА ВЕСЕЛБА..-ВЕНСЕРЕМОС И СОЛИДАРНОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И ТОЛЕРАНТНОСТ ,ЧЕ ЗАБРАВИХ.

29

d

преди 8 години

Много хйтърчета драскат тука. Истинските българи са толерантни и готови да подкрепят нуждаещите се. Другите да се крият в пещерите.

28

se

преди 8 години

Ето това се казва лицемерие и арогантност.Брюксел забрави ли ,че заради политиката на неините членки произведоха поредица от локални войни в Африка и Близкия Изток.Брюксел отново доказа ,че е преял!Е време е да мине на диета за да се вразуми.Срам за ,,демокрацията и европейските ценности"!!!

27

Анонимен

преди 8 години

до27Ама оказва се точно това става, уж демокрация, а нямаш избор! Зависи от квотата! Капитализъм какво да ти кажа ! Европейски съюз

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 24Но също така, с един замах прати в Бухенвалд част от онези, които успяха да влязат в Германия.Не знам дали вложи някаква символика в това.

25

:)

преди 8 години

Звучи ми като задължителното през социализма разпределение след като завършиш висше образование. Ти искаш да работиш в София, но от различни селца са заявили, че им е нужен специалист като теб и, без да я е грижа за твоето мнение, Комисията по разпределението те праща някъде си.Но има известна разлика - студентите едно време биваха приемани според нуждите на държавата от различни видове специалисти, а бежанците днес пристигнаха без някой да ги е викал.

24

nie

преди 8 години

ГЪРЦИЯ СПИРА ДА ГИ ХРАНИ И РАЗПУСКА ЛАГЕРИТЕ НА ОСТРОВ ЛЕСБОС. УНГАРИЯ ИЗПРАЩА АРМИЯТА НА ГРАНИЦАТА. ГЕРМАНИЯ ЗАТВАРЯ ГРАНИЦАТА ЗА ВЛАКОВЕ ОТ УНГАРИЯ И АВСТРИЯ. БЕЛГИЯ ВЪВЕЖДА ГРАНИЧЕН КОНТРОЛ. НАПРЕЖЕНИЕТО МЕЖДУ СЪРБИЯ И ХЪРВАТИЯ НАРАСТВА. ЗИМАТА НАБЛИЖАВА И Т.Н И Т.Н.С ЕДНА ДУМА ЗАПОЧВА СЕ. СВЯТ ЩЕ НИ СЕ ИЗВИЕ.

23

Анонимен

преди 8 години

Мисля да си сменя името от Стоян директно на АлиБаба, да стана мююлманин, чорбаджия и да се оженя още няколко пъти! Така де,вече съм на 45годни, за кога да се пазя! Друго си е да те чакат три,четири жени да се прибереш от далавери!Нещо виждам се облизвате, ама това е само за нас чорбаджиите, за Вас по една мара общата и така нататък

22

Анонимен

преди 8 години

С един замах Меркел направи от бившите сирийски бежанци най-превилигированите хора в Европа.

21

Анонимен

преди 8 години

Направо си представям колко доброволно ще напуснат ЕС. Ще има тръшкане, бунтове...

20

Хм...

преди 8 години

До 26 АнонименАйде пак бакалски сметки! Ще ти ги отпуснат тез средства еднократно или за период от 1-2 год, а след това кво ще правиш?