13

Луд с Мотика

преди 8 години

До Анонимен7И ти си *** и пишман шофьор. ДВОЙНА НЕПРЕКЪСНАТА ЛИНИЯ МОЖЕ ДА СЕ НАСТЪПВА И ПРЕСИЧА. НО САМО НАДЯСНО. Изпреварването е забранено (двойна непрекъсната линия) и затова не може да се настъпва и пресича. Обаче ако те хване тази линия когато си в другото платно и вече си предприел изпреварване??? Изведнъж се появява двойна непрекъсната линия. Как няма да я настъпиш и да се прибереш в своето платно (в дясно) там ли ще си караш, в насрещното докато се махне двойната непрекъсната??

12

Анонимен

преди 8 години

Повече от очевидно е, че причината и за тази катастрофа е неработещият КАТ. Ако КАТ работеше, нямаше да нарушат правилата и сега човекът щеше да е жив. В цял свят е така - КАТ на съответната държава с силата на държавата налага спазването на правилата. Българите в чужбина са примерни шофьори, а чужденците в България карат като луди.

11

Калин

преди 8 години

Какво си чешете езиците тук....кой е виновен, от къде е, къде е изпреварил, защо....На чужд гръб всички СМЕ много стриктни и прилагаме закона....когато участваме в движението обаче, нещата са съвсем различни.Не оправдавам или набеждавам никой....просто е глупаво да се спори на тази тема. Само този който не е извършил никога нарушение, той би трябвало да има моралното право да сочи с пръст....работата е там, че тогава тук няма да има и един коментар.Мир на праха му!! Дано другите се оправят!

10

Анонимен

преди 8 години

виновни са журналиститепредприели са тройно изпреварване на забр.място на 2 тира

9

Анонимен

преди 8 години

То е от София - то е с предимство и може да изпреварва на двойна непрекъсната линия, защото е от София и е по-голям от всички.

8

Перо

преди 8 години

Преживях идентична катастрофа през февруари. Кола с абсолютен ненормалник навлезе в нашето платно и ни натресе челно с висока скорост. Слава Богу, шофьорът на буса зад нас успя да ни заобиколи иначе нямаше на има оцелели. И досега /7 месеца!/ разследващите не са изготвили техническата експертиза. От КАТ обаче, са направили акт на шофьора на буса, че е напуснал лентата си. Потърсих в Нет-а и разбрах, че подобни процеси се влачат по 3-4 години. Пълна трагедия сме - откъм шофьори и правосъдие.

7

Анонимен

преди 8 години

Двойна непрекъсната линия - На пътните превозни средства е забранено да я застъпват и пресичат;--------------начи изпреварването е било напълно забранено в този участък!!!

6

Анонимен

преди 8 години

всички причинители на такива произшествия трябва да бъдат съдени по бързата процедура и за наказание да се изпращат в сирия, за да воюват с идил.

5

Анонимен

преди 8 години

Абе какво значи това двойна непрекъсната лента!!! Това да не значи, че нямаш право да изпреварваш?

4

хъммм

преди 8 години

ще пишете ли че трима ц..ани с купени книжки са влезнали в насрещтното след изпреварване на два тира,при двойна непрекъсната линия и не са убили невинни хора.но те са журналисти и всичко ще се покрие.полицията не ще да е сбъркала тя е с вас.ПАК ИСТРИИ КОМАНТАРА,ПАК ЩЕ ГО НАПИША.БОКЛУЦИСТЕ *** ПОДКУПНИ.

3

Анонимен

преди 8 години

Див и *** народ сам се погубва.

2

Хъммм

преди 8 години

чуждото винаги изглежда по-добро , разберете че всеки си има платно за движение и ако си стои в него няма да има такива нелепи произшествия

1

Анонимен

преди 8 години

Как не са се запалили тези коли погледнете на какво приличат!