111

Анонимен

преди 8 години

Ако може пак да ме назначат като директор на хлебозавода в... Ако не искат да ми дадат 1000 евро и на 1000 долара съм съгласен. То помощи ли са това...., ама айде.

110

Анонимен

преди 8 години

До ПомоощНаивни въпроси! Те прекосиха цяла Европа и погазиха всички граници, ти за българска армия питаш. Ако тръгнат, нищо няма да ги спре. Единственото спасение е да не ги пуснат или България да е достатъчно негостоприемна за тях, с други думи, без германски и шведски социални помощи.

109

******

преди 8 години

Ние- българите- НЕ ВИ ИСКАМЕ! Не ви щем псувните, когато не ви пуснем незаконно да пресичате нашата територия, не ви щем тероризма и побоищата помежду ви; не можем да ви издържаме финансово; за вас няма работно места в България, защото масово нямате и основно образование; не ви щем ***;не сме съгласни да източвате мижавата ни социална система; не сме съгласни да раждате по 10 деца, които ние- бг. данъкоплатци да издържаме с данъците си, а родителите ни пенсионери да са с по 150 евро пенсии

108

Анонимен

преди 8 години

А в Германия скандират: "Меркел в Сибир, Путин в Берлин"

107

:)

преди 8 години

СТИГА СТЕ СЕ ВЖИВЯВАЛИ, това са малка група хора,даже не са сирийци а кюрди, провокатори !Общо са 2,5 милиона, Ердоган ги настани на хубаво място,получи се една малка Сирия, има летища, магистрали, строят скоростен влак с 300км/ч,има огромни язовири( от най големите в света) по река Ефрат,обширни обработваеми поливни земи, близо до Искендерун (от най-големите пристанища в света), получава се малка хубава Сирия

106

избирател

преди 8 години

Тези от снимката са само за ЕВРОПА,обаче северна!Много са разгорещени,трябва малко да се охладят.На Шпицберген вече ги искат.Белите мечки ги чакат с нетърпение!

105

Сигурен съм че...

преди 8 години

човечецът горе вдясно на снимката е чист сириец-бежанец от войната.

104

реалист

преди 8 години

Нещастници! Имаме си достатъчно!

103

Бойко

преди 8 години

нали ви направих магистрали?! Марш сега по тия магистрали в Европа, че тук в България ми е наредено да заселя едни хора. Вие може да си ходите, границите са отворени!

102

Анонимен

преди 8 години

До тикваБРАВО ХЛАПЕ

101

Анонимен

преди 8 години

Не е достатъчно само с телена мреьа.Трябват инженерни съоръжения,трапове,инфрачервени детектори.Вижте корейците каква граница имат! Ама държавна граница е това,не е курник като при нас!

100

Анонимен

преди 8 години

Турците са арестували 5 провокатори германци и французи,подкокоросвали бежанците, турците не си поплюват

99

Бако

преди 8 години

Е сега че видите кво че стане

98

ПОМОООЩ

преди 8 години

Луди ли сте? Как така скандират БГ? Ще ни нападнат ли? Армията на границата ли е?

97

Анонимен

преди 8 години

до 160Ние първо нашите милион роми да интегрираме,за нас ще е голямо постижение,тях турците ще ги оправят , те имат опит

96

Анонимен

преди 8 години

А този, който ми е сложил минус, явно иска за съседи хората от снимката. Те ще дойдат при теб, не бой се. Имай малко търпение.

95

Анонимен

преди 8 години

Вижте само скандиращите от снимката! И си представете, че са ваши съседи. Повече не е необходимо.

94

Професор

преди 8 години

Трябва да има и сирийци, пакистанци, афганистанци, мароканци, *** и прочие за се обогати българският генофонд. Да се прчисти българската кръв от руски и славянски комунистически гени и на тяхно място да дойдат демократични гени.

93

Анонимен

преди 8 години

Ердоган в момента с 2, 5 милиона бежанци (които може ако реши да ги пусне към Европа),плюс опция за още 8 милиона бежанци от Сирия,държи на колене цяла Европа,В МОМЕНТА цяла Европа се МОЛИ и работи Ердоган да спечели с мнозинство изборите след 1 месец,АКО ЕРДОГАН НЕ СПЕЧЕЛИ,поне 5 милиона бежанци, ще тръгнат към Европа,ще настъпи хаос и катастрофа :)))

92

Анонимен

преди 8 години

До Филип ТотюТурците и с Кюрдистан и без Кюрдистан все тая, все същата,там е шепа чукари и живеят около 3 милиона кюрди,Турция е 80 милиона, в момента само бежанците са 2,5 милиона,И С ТЕЗИ 3 милиона кюрди и без тях, ВСЕ ТАЯ, турците го повтарят от 30 години,ПРОБЛЕМА Е ТАМ, ЧЕ ВСИЧКИ ТОЛКОВА СА ЗЛЕ,ЧЕ ЕДИН КЮРДИСТАН НЕ МОГАТ ДА СИ ОРГАНИЗИРАТ,И КЮРДИТЕ - НАРОДЪТб ИСКА ДА Е КЪМ ТУРЦИЯ, НЕ ИСКА ДА СЕ ОТДЕЛЯ,КОЙТО СЕ ОТДЕЛИ СТАВА - АФГАНИСТАН, ИЛИ ИД !ТУРЦИТЕ СА СЪГЛАСНИ ОТ ПРЕДИ 30 ГОДИН