12

НФБ

преди 8 години

Нашите кооперанти работили в Тунис. .Либия. .Ирак. .получаваха два пъти по ниски заплати от местните специалисти. .нямаха и пенсионно осигуряване..във Франция емигрантите също получават по ниски заплати. Пример лекарите от африканските страни. .трябвало да приравнят дипломи. .нямаха за това се чака 15 ГОДИНИ..ТАЗИ ПОЛИТИКА ДА Я ПРИЛАГАТ И У НАС.ОГЛЕДАЛНА ПОЛИТИКА СПРЯМО АРАБСКИТЕ ЕМИГРАНТИ ..ПЪРВО ДА РАБОТЯТ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО. .ЧИСТОТАТА. .

11

НФБ

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Гърците да искат Франция да си приватизирана летища и пристанища..поща..лотария..да покаже как се приватизира. .и да прибира емигрантите от Либия и колониите си.

10

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

- Бабо Меркел, где така ?- На джамия, Мустафа ! ... :) :) :)Хак да ви е ислямизираната и римлянизирана Европа.Аз заминавам за бяла и православна Русия !

9

Въпрос

преди 8 години

Интересна работа: Борисов поздравява спечелилия изборите Ципрас, а троловете на Борисов плюят по спечелилия изборите Ципрас. Защо така, тролчета? Ако Борисов спечели изборите другия месец, и по него ли така ще плюете?

8

Анонимен

преди 8 години

Поредното доказателство, че хората не се учат от грешките си.Може би когато изгонят Ципрас с павета и запалени факли, гръцкият народ малко ще се позамисли.

7

българин

преди 8 години

Ципрас не е Жан Виденов и Сириза не е БСП.Гърция пък не е България.И отношението на Европа и светът към Гърция е много по различно отколкото към България през 90-те.Така,че не ги мислете гърците-те ще се оправят.Нищо против гърците нямам,само казвам,че съм оптимист за тяхното бъдеще.Гърция е била и ще пребъде.Техните политици не са като нашите, а и светът гледа на тях с по добри очи.

6

Анонимен

преди 8 години

До 5. Защото гърчолята се оказаха големи баламурници. Но те ще си сърбат попарата.

5

Анонимен

преди 8 години

Ципрас е пич.

4

Анонимен

преди 8 години

Как ги върти гърците това тарикатче ... как ги омайва и лъже не е истина просто.

3

винету

преди 8 години

До 2 анонимник. Е това не трябваше да го пишеш. Защото ципурата разбира 100 пъти по-малко политиката от Бойко. Защото се репчеше тъпо на ЕС и кредиторите, а после им се надупи, сдаде поста след 8 месеца власт и сега я изкара пак няколко месеца, я не. А Бойко, пич, няма изборна загуба за 10 години, беше 2 пъти кмет на столицата, изкара почти пълен мандат (ако не беше мафията да му спретне протестите щеше да е цял), но сега ще изкара втория.

2

ИЗ СИРА СА

преди 8 години

Тази клетва май е само за няколко месеца пак. Убедих се, че няма по-големи *** от днешните гърчоля.

1

Анонимен

преди 8 години

STO PATI POVECE RAZBIRA POLITIKATA OT BOIKO BORISOV--