5

анонимен

преди 8 години

в павлово живее дъщеря ми смрад на въглища прането получава неприятен мирисбалкона се мие всеки ден улиците с дупки не достигат местата в яслите всяка вечер гонкипо околовръстното от пушкин до пазарджик

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1 Ти бабите не ги мисли - дават по 5 -10 хилки за климатици и то на зелено. Целта е да дадат тези пари за газ за подпомогнем кримнаш!

3

Анонимен

преди 8 години

1- както със санирането. Като нямаш пари - вземи кредит от банката и после си продай апартамента, за да си върнеш заема.

2

не че съм против

преди 8 години

ама да вземе тоя министър да ги измисли мерките, а не да спуска указания да го видим колко ще му изкара правителството като се опита да спре твърдото гориво. Освен това, така за леко показно да измисли адекватна реакция към обгазяването на Русе от румънците или на Гълъбово и Стара Загора от тецовете, да сезира ако иска Страсбург ако иска Брюксел. Или да измисли мерки за дизелите кой пуши, кой не пуши, кой е с катализатор, кой е с затапен ЕГР, кой сипва в резервоара старо масло.Санкциии измислил!

1

Анонимен

преди 8 години

Тия промени могат да ги налагат в страни с висок стандарт на живот. Как ще накарат някоя баба с 200лв пенсия да си газифицира жилището за по-чист въздух.