17

Поп Богомил

преди 8 години

Браво Спартак по точно определение не съм чел от отдавна. Само има още една подробност и Комунистите спадат към плана за унищожение на човечеството на Илюминатите. Най вече комунистическия режим е имал за цел унищожение на ортодоксалната вяра по наши земи и братска Русия и са почти успели както в куба само 2% ходят на църква то това им е целта..

16

Уточнение

преди 8 години

До Анонимен 1Малко си объркан. Който се свързва с "демократизаторите" е много по-близко до робството отколкото до свободата! Защото въпреки чудесните пожелания за сближаване, американските санкции и ембарго срещу Куба не са премахнати и дори не се говори за това!

15

Тихомир Томов

преди 8 години

До Анонимен 23 Ако не беше евреин отдавна акулите да са го изяли !

14

55

преди 8 години

Куба ще стане като Китай-капитализъм под шапката на ККП и преди всичко на военните.Няма да има тотална икономическа разруха като у нас,а просперитет за модел на цял латинска Америка!

13

Спартак

преди 8 години

Папата е слуга и лакей на САЩ. Нали комунизЪма беше най-големия враг на римо-клатолическата църква, как така сега изведнъж Че Гевара стана равен на Христос? За пет кинта масоно-илюминатската фашистка *** е готова на всичко. Аржентинската президентка наследничка на избягали нацисти. Изобщо чудна компания. Само шефа на ИД им липсва за каре белот.

12

Г

преди 8 години

Г

11

Анонимен

преди 8 години

За Данчето не знам, но като чета дописката се вижда че камито е майсторка)

10

Анонимен

преди 8 години

всички грешни ходят при великия фиделито за да се молят да им опростаят греховете :)

9

Анонимен

преди 8 години

Фидел Кастро изглеждаше добре !Папата е разговарял с него около 30 минути . Разменили са си подаръци !

8

Анонимен

преди 8 години

Факт е, че Куба през 1990 г. е имала по-нисък стандарт на живот от България. А през 2013 г. Куба под американско ембарго и тотална изолация е на 44-то място, България под американско партньорство на 58-мо място в света по ИЧР (източник wikipedia).

7

75

преди 8 години

Колко е зла съдбата на човек понякога.Дърт комунист се принуди да целува ръка на Папата.Бедни,бедни Кастро,защо не умря в Сиера Маестра...

6

Анонимен

преди 8 години

Папата , който помогна за политическо сближаване на Вашингтон и Хавана , на 27 ще отпътува за Вашингтон и ще посети Ню Йорк и Филаделфия !

5

Анонимен

преди 8 години

9. Нама да стане за всички Кубинци . Някой ще се вредят, други ще станат по-бедни !

4

Анонимен

преди 8 години

Има протести , " Отворена Куба , за всички кубинци ".

3

Нема проблеми ,бе...

преди 8 години

След Папата , ше влезат и САЩ....!Що да не влезат...?

2

Политически

преди 8 години

ПАПАТА е политически ангажиран от цяла година ! Крайният резултат ще бъде Американските фирми да влязат в Куба , на което казват свобода ! Ще карат втора , трета ръка американски коли , ще им вземат плажовете !Цяла Кужа има специално WI FI , за да видят и чуят Папата и другите американски говорители ..

1

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАко е като у нас, по-добре никога да не идва!