88

Зорбас Гъркът

преди 8 години

Не робовладелците от Сащ и Европа ни хранят.Ние-българи,гърци,сърби,латиноси,араби, африканци,индийци,азиатци- и другите,НИЕ ги храним.Те се обогатиха от колониите си преди векове,изсмуквайки всичките им ресурси.Сега новите робовладелци-глобалисти и банки-ни заробиха още повече.Чрез кредити и заеми,които трябва да им връщаме двойно,чрез валутен борд,чрез *** съюз,и прочие.Гърция храни западаща Европа.Гърция хрантути Германия-не обратно.Ама гърците не са *** като българите,бунтуват се.

87

Зорбас Гъркът

преди 8 години

Какво щеше да прави Европа,че и света,без Гърция?Самото име ЕВРОПА произлиза от гръцката митология.Гръцките философи-Аристотел,Платон,Сократ-поети,мислители, дават тласъка на европейската цивилизация,снабдяват я с език,терминология,изкуство.Гърците и другите балкански народи спасяваме Европа от турците.Гърция е красива страна,с прекрасни традиции,вяра,хора,кухня,музика,археология,където съществуват всякакви идеологии-от комунизъм-до пламенен национализъм.Калас е гъркиня.Гърция е древна страна.Е?

86

лаврак,григорий,шопа

преди 8 години

Казх преди време,че на тези хора-григорий,шопа,професора и тн. знайни и незнайни сорос ловингпиипъл,че не им завиждам.Сега има една *** реклама за "Съдове" и миални машини.При тях е същото.Вечерят...Путин,рубли,закусват...Путин,рубли,женят се (еднополово)...Путин,рубли.Въпроса е..,защо не сънуват лидера на ислямския свят Барак Исляма?

85

лаврак

преди 8 години

Червените ескадрони пак се плюнчат преждевременно. Дали да не изчакате малко да видим Ципурата дали изобщо ще може да състави правителство.

84

ИЗ СИРИ СА

преди 8 години

Ха-ха-ха. Какъв бял кон, бе? Май е седнал на хърбаво магаре. Минимална преднина - четете внимателно - което означава, че е много вероятно да има нови избори другия месец.

83

Афродита !!!

преди 8 години

До некакъв си бухахаха!Ски ся бухале-написал съм,че Гърция е в ТОПпет по красота на държавата бре!Къде видя да пиша за гърчоци и гърчочки и гърчоченца бре????

82

DreamTheater

преди 8 години

Има ли с какво да нахрани белия кон,или пак германците ще го хранят?!

81

Анонимен

преди 8 години

Гърция е била и ще бъде люлка на световната цивилизация.Там се раждат свободомислещи личности,като Архимед,Сократ,Аристотел,Платон,Александър Велики все велики личности,които са допринесли за подема на човечеството.Гърците са по дух свободни души и това им е залегнало в начина им на мислене и на живот.Докато в България от 1300г.са се раждали личности,които са се борели единствено за свободата си.Там е разликата,че "РОБА СЕ БОРИ ЗА СВОБОДАТА СИ А СВОБОДНИЯ ЗА СЪВЪРШЕНСТВО"!!

80

бухахахаха

преди 8 години

Гърците били най-красивите в света. Жените им метър и двайсе на метър и двайсе и с криви краченца, еталон за красота.

79

Афродита !!!

преди 8 години

И отново и отново и пак отново СЕКСИ АЛЕКСИ ще кара бръзия влак от Бургас за София,пардоне моа-от Солун за Атина с прекачване на Пирея!Е тва са гърците-НЕПОБЕДИМИ са!Една от само петте държави по ТОПКРАСОТА в Света! Винаги ще са добре и по-добре ще стават!Ха ха ха!А дойчовците смотани да бачкат яко требе щото ни трябват евракис,мегаевракис за метаксакис 7 звездакис и узакис 777 ва!А тук под мене некой пита за некъф Васе II и се мълчи гузно-гузно ва!?Я да отговори некой бръже-бръже ва!Вива Аскую!

78

dan

преди 8 години

На ДРЪГЛИВ бял кон

77

Анонимен

преди 8 години

На юг от България европейци няма, да си ходи Ципурата в Брикса и да просперира.

76

Антъни Куин !!!

преди 8 години

Гърчоците и тяхната древна и славна Еллада винаги са били галеното дете на Света бре!!!И с пълно основание впрочем!История на Еллада се изучава във всички ТОПуниверситети,в това чесло и в тукашните мексикански такива бре!Еллада и само съвременна Гърция винаги са били ЕТАЛОН за подражание!Що не се изучава историята на некакъв опит за държава на юг от Дунава бре???!Гърчоците си знаят цената и имат самочувствие с МЕГАпокритие бре!А техния Васко II кво избачка преди 1001 години бре?Я некой да каже!!

75

Анонимен

преди 8 години

Гърците упорито се борят срещу всякакви наченки на интелект. Гръцка драма, епична борба.

74

Шорош,Георге

преди 8 години

Мирише ви на рубли,поражение,капка пот на г-н Минджев,брилянтин по алаброса на Роската,немит х.. на бате батман боко.....е това е загубена война....и се кефя.Все по-малко ставате,*** ***...Учете история и знайте..., че предателите рано или късно си понасятпоследствията.

73

Петър

преди 8 години

Па то Гърците са създали демокрацията...че си праат квото искат

72

Анонимен

преди 8 години

Е не сам казал че ти плащат ти го казваш . Само като чуете за рубли и веднага се чувствате виновни

71

хи хи

преди 8 години

Балканските народи никога не са блестели с ум , но маляките подминаха и македонците по простотия :))

70

Анонимен

преди 8 години

Благодарение на оня козел от мадрид бяха подарени ,. Б. Т . К беше разграбена цялата енерго разпределителна мрежа и да ние имахме чини и тоалетни в испания докато той тук заграби половината гори в . България като благодарност че служи достойно на. *** . А и визите другарю ги премахнаха не при него а при . Костов и . Н. Михайлова

69

до 133

преди 8 години

Съгласен съм само първата част на казаното, но не от Фердинанд, а от Буров !!! Наш приятел е била и си остава единствено и само Германия !!!