7

Ани

преди 8 години

Аз пък се надявам да създаде стабилно правителство. Бих направила стъпка напред и ще кажа че трябва всячески да им помогнем да спечелят.Това ще промени геополитическото положение на България. Стига са фаворитизирали гърците за наша сметка.

6

Спартак

преди 8 години

Проблемът на Ципрас е че се опитва да играе глобални игри мащаба на които е непосилен за рибешкия му мозък. *** като повечето гърци - самочувствие до небето, обаче неподплатено с нищо.

5

Анонимен

преди 8 години

И тоя е предател като наште, до нова година очаквайте пак избори без резултат, въртят се в омагьосан кръг

4

Кукувица

преди 8 години

След като проследих какво направи Ципрас през последните 5-6 месеца си мисля, че хората които гласуват за него са-1. Още при раждането им е ампутиран мозъка.2. При протестите пред парламента са ударени по главите с камъни.3. Са неспасяеми ***.Трябва сериозно да се попитат неговите гласоподаватели- За какво гласуваха на референдум? За какво се радваха след референдума? Изпълни ли Ципрас решението на референдума?

3

Анонимен

преди 8 години

Абсюлютен Циркаджия ,Ципрас-Летиштито отдаде за 40 години летищата на фашизма.

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Еее,все пак Ципрас не е като митичният...богоизбран син на Зевс,Херкулес.Така че няма какво толкова да се очаква от него.Поне да спре кражбите от чиновниците и гърчолята да си плащат...редовно данъците.

1

bolbov

преди 8 години

Жалко Драги Ципрас,все едно си чел "Приказка за стълбата"от Христо Смирненски.Отиде при мазните и алчни европейски чиновници и стана като тях.Очаквах друго .Очаквах нова ера на потъпканата и предадена в Москва червена революция.Рано или късно все пак тя ще настъпи.