83

Анонимен

преди 8 години

Имигрантите искат да отидат в Германия и в това е голямата справедливост. Който ги покани нека сега си ги вземе, а не да казва на другите да поемат и те от тази тежест. Точно държавата която ги зариби сега ще има честта да ги приюти.

82

Анонимен

преди 8 години

"След капитолацията на фашиска Германия канцлера се избира не от немците а от Сащ така,че Меркел е поредното американско *** ." След капитОлацията? Хайде де? Не може да бъде.Що за хора смятат, че имат дори бегла представа от международната политика, след като просто трябва да се върнат в началното училище на преподготовка?

81

Кукувица

преди 8 години

Меркел не може да сбърка! Когато Госпожата свърши голямата работа в клозета веднага се обажда на Обама за да попита колко листа тоалетна хартия да откъсне.Ако си мислите, че тази политика, която води не е 100% уговорена с САЩ, дълбоко се лъжете!Добре, че има такива дълновидни политици като нея, защото иначе немският народ ще застарее и ще отмре и най-важното!!!- няма да има ПРАВАТА ВЯРА!

80

АЗ пък викам:

преди 8 години

...комунисти и атакисти да ходят да целуват ръката на Одринския Валлия!Вече го правиха на Доганя!!!!Нема да им е за пръв път...ха,ха,хааааааааааааааа....ПА И ВАЛИЯТА СИ ГО ЗАСЛУЖАВА!!!!!!!СЛАВА НА КОМШУЛУКА !!!!!"Българското възраждане"------СТАВА ПО ВРЕМЕТО НА СУЛТАНА И Т.Н. ...."турско робство"!!СЕГА ПАК ТУРЦИЯ НИ БРАНИ ГРАНИЦИТЕ!!!!!!Кво да коментираме повече...ха,ха,хааааааааааааааа

79

Анонимен

преди 8 години

С тази политика на бабата, скоро германците ще търсят новия Адолф.

78

Анонимен

преди 8 години

Германия вън от ЕС и да си гледа бежанците! Стига вече с тази Меркел и Германия! Подпалиха Европа! Сега е момента за всеобща европейска петиция, в кочто милиони европейци да искат това и Германия да се изолира от пагубното си влияние върху другите европейски страни.

77

Анонимен

преди 8 години

Време е германците да докажат, че не са със стаден инстинкт - ако водачът им се хвърля в пропастта, всички останали да скачат след него.

76

Hajvan

преди 8 години

Germania moze da prieme 1 mln. imigranti. No posle tezi hora shte zapocnat da vkarvat cqlata roda - bratq, sestri,deca,bratovcedi i broikata shte narastne na 4-5 miliona , koeto nikoya darzava v sveta dori I nay- silnata ikonomiveski nqma kak da ponese.

75

Анонимен

преди 8 години

След капитолацията на фашиска Германия канцлера се избира не от немците а от Сащ така,че Меркел е поредното американско *** .

74

zigzag

преди 8 години

ne e obarkala nisto. :) lubezno e da poluchi i tia zaedno s germancite takava pokana za vrastane na vizitata :)))dneska siriicite v germany, drugia pat germancite v siria :)))

73

Анонимен

преди 8 години

какво ще избере арабина? патиот с автомат, когото ще застрелят, или мигрант в германия, където ще му дадат безплатно жилище, добра работа с добро заплащане и свободен достъп до целия свят?!

72

Анонимен

преди 8 години

Меркел сбърка с поканата си към мигрантите, сбърка с помощта за гърците, сбърка със санкциите спрямо русия, сбърка с политиката към украйна, сбърка с навеждането пред сащ. че то друго не остана!

71

Румбо

преди 8 години

Ако оставим настрана конспиративните теории,лъсва една проста истина-Меркел(а и повечето европейски лидери и партиите им) НЕ МОЖЕ да се справя с кризисни ситуации,да не говорим за война!Подходът работещ в нормална ситуация,не действа в екстремна.А войната е факт,при това на много фронтове!Тя си има собствена логика и се нуждае от други,по-компетентни изпълнители.ЕС няма стратегия за действие в тая ситуация и единственото им решение е да следват американската,което е ужасно опасно и разрушително

70

Гост

преди 8 години

Ангелина е виновна до голяма степен за тази инвазия. Много двулични тези политици. Значи арабите са добре дошли в Германия, а българите никога не са били.... Ангелина прецака много здраво цяла Европа.

69

Анонимен

преди 8 години

Перкел да отива на трудовата борса, така се плаща за "грешките". А и пред съд и военен трибунал не е зле да застане.

68

Анонимен

преди 8 години

Нека не се лъжем, нашествениците идват тук, за да изнасилват жените на европейците. На някои места като швеция, където хората все още са с промити от мултикултурализма мозъци-успяват, статистиките в уикипедия са брутални. Ако ние бъдем същите меки китки, същото ще се случи и при нас.

67

ммм

преди 8 години

две при4ини поради които ни заобикалят бежахците:1-накои от големите в ИДИЛ е от старите изселници,но сантиментален.2-пазят ни нещо по "сладко" за десерт.:) :) :)

66

Анонимен

преди 8 години

До анкетагерберите удобрявате, да..

65

Драган

преди 8 години

Абе аз отдавна съм казал бе, тая Меркел не става за канцлер, сега немците требе да си изберат един стабилен канцлер ако искат да се оправат.

64

Анонимен

преди 8 години

taia baba sysipa evropa, a i nemzite