78

Hdjdiк

преди 8 години

Какви ги пишете бре хора, живяла съм в мюсюлманска държава те са различни от турците , те са бе грамотни и са най-големите хитрици на света, истинските бежанци са на границата Сирия-Турция ето там са те, а тези за меб търсят изгода и със сигурност има терористи със тях..поздравявам Турция, че не отвори границите ...бедна ви фантазия за тях и начина им на живот

77

бг

преди 8 години

Ние българите трябва да целуваме ръцете и краката на Ердоган и Давутоглу. Те спасиха България от пълна катастрофа и разпад на държавата, като задържаха бежанците на тяхна територия. Представете си, ако 5 милиона сирийци и други араби бяха нахлули у нас, какво щяхме да правим? Сега турците са най-добрите ни приятели.

76

Анонимен

преди 8 години

До Само 3% е в Европаако искаш па Турция да отвори границите си за близо 3 милиона бежанци, па после гледай кво става,

75

Истина

преди 8 години

Има едно решение: отваряне на Аушвиц не като културен център!останалите сами ще си тръгнат за натам от където са дошли.Пак ще бъде изтрит този коментар, но това е истината и ако не искате да я чуете умрете в неведение!

74

Само 3% е в Европа

преди 8 години

Турският вицепремиер Нуман Куртулмуш пък обяви, че Европейският съюз ще отпусне до 1 милиард евро, за да се помогне на Турция, която оказва подкрепа на бежанците.Защо ЕС отпуска пари на Турция при положение, че държавата не е член на ЕС???

73

Анонимен

преди 8 години

Да дават САЩ пари, европа няма да изкара гърците от л*та че да дава нещо за което европейския данакоплатец няма никаква вина

72

Koko

преди 8 години

Курбан Байрам, хайде сега да погледнем колко от сирийците са мюсулмани ...

71

Анонимен

преди 8 години

Puk te vsichki siriiski bejanci bqgat zaradi deistviqta na Turciq v Siriq. Turciq koqto podmrepq Islqmska dyrjava i muslim broderhood!Vsichko e izmama.

70

Анонимен

преди 8 години

EDNO GOLIAMO BLAGODARIA NA TURSKOTO PRAVITELSTVO.

69

haha

преди 8 години

До 105 - В момента САЩ и Турция прочистват " Зоната за сигурност'' в Сирия, бомбардират със самолети вражеските цели....*********************************************************************************И врага се оказват Кюрдите а не Ислямистите Главорези... Туркия защо подкрепя Ислямска Дьржава и нейните главорези??? Кюрдите се опитват да спрат тия психясали хладнокрьвни убийци ама Туркия и САЩ не щат...Прочети още на: dnes.bg/balkani/2015/09/20/turciia-reshi-granicite-zatvore

68

до 94

преди 8 години

На Шипка спят вечен сън българските опълченци и руските освободители, които ние предадохме.88.

67

Анонимен

преди 8 години

Турция нищо не решава сама, Турция е една смешна пионка на Вашингтон, даже Асад има повече престиж от диктаторът Ердоган понеже Асад се изправи срещу половината свят да защити народа си, а Ердоган се криеше зад Джабхат Ал Нусра и Ислямска Държава да му свършат мръсната работа!Позор за Турция!

66

Анонимен

преди 8 години

Турция никога не е била велика сила, била малка регионална сила по волята на Великите сили понеже им е било така изгодно.Ако Турция беше велика сила защо не създаде "зона за сигурност" в Сирия както се пъчеше преди два месеца Давутоглу? И защо една велика сила праща обучавани на нейна територия ислямисти да взривяват болници и училища? Това не е велика сила, това е велика престъпна сила!

65

Анонимен

преди 8 години

Ако не беше Турция война в Сирия просто нямаше да има. Всеки ден през турската граница вървят кервани с пикапи Тойота с тежка картечница на тях. Всеки ден минават тирове фрашкани със ситеми TOW и други оръжие.Даже по една турска телевизия преди два месеца по погрешка излъчиха репортаж за хванато оръжие на границата. Онези журналисти просто не бяха разбрали, че този канал е под контрола на турските служби.

64

Анонимен

преди 8 години

България нямаше как да стане Сирия понеже е част от ЕС и целият ЕС щеше да помага. Отделно ако Турция реши да напада България Русия първа ще се притече на помощ!

63

Анонимен

преди 8 години

В Турция турците преди да си бръкнат в носа задължително си бъркат в г..за !

62

Анонимен

преди 8 години

До Анонименако не беше Турция България щеше да стане Сирия неблагодарници

61

някой си там

преди 8 години

Ако ООН, НАТО и Европа продължават да се "назландисват" да помогнат, току виж Путин се принуди да "завърне" един-два "батальона" от Сирия на източните Турски граници.

60

до 88

преди 8 години

Не плюя по турския народ като цяло, а срещу политиката, която води от векове. Където сте стъпили сте носили само смърт и разруха. Мойте уважения към всички турци, които преди две години заляха площад Гези и показаха на света, ИМА И ДРУГА ТУРЦИЯ ПО-ЧОВЕКОЛЮБИВА И ХУМАННА.

59

Анонимен

преди 8 години

до 70: "Крим е руски. Въпросът е затворен."...абе, щом толкова често си го повтаряш значи не си много сигурен !