8

Анонимен

преди 8 години

Вече не смея да карам по магистрала с повече от 100. Внимавам!! Не знам кой кога и защо си е купил книжката. Малоумието ни е стигнало висини!!! А по другите пътища си е Тото Лото. Особено в провинцията! *** е неизтребим! Това в комбинация с управленската простотия ускорява унищожаването на България!

7

Анонимен

преди 8 години

В Сирия всяка Неделя са бесили на площада най-различни ***. Обесват двама такива карачи, да висят една седмици и ще видите дали някой ще си помисли да кара по този начин. Представяте ли се Челен удар!!! Караш спокойно със 100 и изведнъж срещу теб някакъв със 120. Ако се уплашиш, какво става? Ужас!!!

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5 ...ние сме много, ама много *** народ и това е резулат от 25 години затъпяване!" резултата е от 500г

5

Анонимен

преди 8 години

Катастрофите по пътищата и много жертви са резултат от това, че всеки, абсолютно всеки *** и комплексар има кола и понеже е никой в живота само по пътищата може да се покаже повече от другите и да кара с луда скорост и надута музика! Ако всички спазваха правилата нямаше да има катастрофи, но понеже някой искат да се правят на велики с дребните си душици всеки ден умират хора. Резултата е ясен за всички, ние сме много, ама много *** народ и това е резулат от 25 години затъпяване!

4

Абориген

преди 8 години

Кви книжки, кви пет лева! Спиране на колата от движение за поне 6 месеца, барабар с отнемане на книжката. К'ат му снемат номерата да видим ще кара ли, че и без книжка...

3

Боян

преди 8 години

Един кьотек хубав ще му дойде добре.

2

muncho

преди 8 години

Такива *** трябва да се разстрелват ,а не да им се пишат актове.Като тръгват в насрещното платно -тръгват да убиват невинни.Времв е да се започне да се работи на принципа-КАКВОТО ПОВИКАЛО--ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО.Спмнете си за КАН /ХАН/ КРУМ СТРАШНИ!

1

Анонимен

преди 8 години

Аз преди месец видях една кола БМВ с полска регистрация караше в насрещната лента по магистрала Хемус. Нарочно намалих с неговата скорост и му засвирих здраво..оня не е.ава. караше в лявата лента бързата) след Каспичан посока Варна със 120 някъде. Не знам как нямаше коли в него платно по това време. Може би 10 минути му свирих. Беше и късно към 23 часа.