25

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да се напъват са ни убеждават, че спада е 20%, реално е много по-голям. В този сайт пишат собственици на хотели които не са разбрали едно, с липса на качество и куртура, с лакомия и лъжи, туризъм не се прави. Селандура-мутра не разбира, времето на липса на избор завърши. Същото което правиха това лято ще правят и другото. Не мислете, че са разбрали. Няма начин. Туризъм се прави с професионализъм и отношение към гостите. От забогатели безмозъчни амеби няма какво да очаквате. Да фалират!

24

Анонимен

преди 8 години

Добре де пичове, някак не мога да се съглася със статистиката...Този сезон отново бях в Кранево на работа , в сферата на здравеопазването и повечето собственици на семейни хотели казваха , че спадът е с поне 35% и се надяват да си избият част от разходите! В моя,,занаят" също имаше отлив с минимум 30 % !!! Отделно забелязах , че заплатите не са мръднали от 2009 г , средно по 400-450 лв е какви кадри да има ! Щом тоя сезон и наглите руски туристи ми се зъбиха на английски смятай докъде я забихме

23

Shark

преди 8 години

Ай хаирлия да е, таз година 20, догодина 40%. И така докато мутрите сами съборят и без това незаконните си хотели по морето и да се върне спокойствието че да започнем пак да ходим.

22

анонимен

преди 8 години

Тези от Близкия Изток май са целогодишни,дори багаж и документи нямат.

21

xaxa

преди 8 години

От един станали двама - със сто процента повече са били, а останалите са намалели с десетки хиляди

20

Idealist

преди 8 години

Дай Боже д а им фалират мутренските хотели!

19

Анонимен

преди 8 години

As pojelavam drigoto lqto da e -40

18

Анонимен

преди 8 години

Но се отчита че туристите от Близкия Изток са се увеличили !Да , пълнят ни - на почивка ли са тук ?Все повече настъпват ! Браво !

17

Анонимен

преди 8 години

О6оло 45% повече българи имаше това лято на нашето море. Откакто Гърция се напълни с бежанци, никой нормален не ходи там.

16

Поздрави от Гърция

преди 8 години

Към 20% отлив на чужди туристи, трябва да се прибави и 30-35% отлив на българи. Всеки, който може да събира и да изважда, ще добие представа, за това, докъде се докараха мутрите на ла*номорието.

15

Анонимен

преди 8 години

Ръст на французи! От 100 са се увеличили на 111... 11% ръст!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Много повече българи имаше тая година на нашето море, защото в Гърция вече е отвратително.

13

?

преди 8 години

Руснаците вече са бедни и няма да ходят на море.

12

Бобо

преди 8 години

Да туристи от близкия изток колкото искаш.Заливат Европа с стотици хиляди.Скоро и нас

11

123

преди 8 години

Така ще бъде след *** гербарии /усраха всичко, до което се докоснаха/ създаде министерство на туризма.

10

(-_-)

преди 8 години

Все по-малко ще стават, защото им предлагаме ***. Ще идват всякакви *** от Европата, за да се освинят яко. Кой себеуважаваш се човек ще посети тая смрад, при условие, че комшиите турци и гърци предлагат много по-добри условия, по някога дори на по-ниска цена ??

9

Анонимен

преди 8 години

До турист Кокото по-малко българи толкова по-добре. българите са най-смотаните туристи.Най-добре е да се забрани българите да идват по черноморието въобще. Само простотия , мръсотия и чалга носят.

8

турист

преди 8 години

Ако са само 20% ще се радвам. От четири години не почивам в България и много се радвам за това. Хората навън ни посрещат и се стараят за нашата пълноценна почивка, без да мисля дали ще ми дигнат колата, дали няма да ми свалят кожата в някой ресторант, дали ще има шезлонг на промоция - 30лв и....... Скоро няма да се върна на нашето черноморие!

7

Митьо

преди 8 години

Старата песен на нов глас - трябвало реклама и маркетинг.В началото на сезона обаче се надпреварваха в колкото се може повече медии ежедневно да ни облъчават с информацията, че ще има компенсация на руските туристи от централноевропейските държави, че даже и на ръст ще излезнем.Догодина се гответе за същите приказки и същото *** море с цени от 30+ за шезлонги и чадъри

6

Оланд

преди 8 години

Така е, миналата година 10 французи са посетили България, тази година 11.