20

Анонимен

преди 8 години

Да, държавата следи за спазването на правилата, но има едно нещо, наречено САМОСЪЗНАНИЕ, което, ако го нямаш, и Господ не може да те спаси, пък какво остава за държавата. Спрете да търсите виновни за собственото си безхаберие. Все държавата ви е проблемът. Държавата - това си ти. И ако си отговорен и внимателен, ако използваш главата си, всичко ще е наред. Разбира се, при условие, че всички са такива... В заключение: държавата не може да те спаси о собствената ти глупост. Всъщност никой не може.

19

Анонимен

преди 8 години

Е как няма да има, колко катастрофи станаха особено в по-малките населени места и селата, масово карат деца без книжки със знанието на родителите, полицията знае много добре, масово карат пили, идете в някое село да видите какво става от сутринта и от кръчмата в колата, да не говорим за пътища, манталитет, възпитание....но е факт, че държавата просто я няма, не е въпроса да налагат глоби по 3000 лв,. защото това е абсурдно на фона на заплатите ни, но да глобяват масово, да има камери и ще е ок.

18

Анонимен

преди 8 години

Някои пак запяха старата песен - манталитета, дисциплината на шофьорите и така и не разбират, че правилата се спазеат само и единствено, ако има държава, в случая става дума най-вече за КАТ, но не само за него, а и за държавата като цяло.

17

internetlumpen

преди 8 години

Проблемът не е само в дисциплината! Проблемът е и в това, че "магистралите" не отговарят на днешните стандарти. Не за това дали са на вълнички или някъде има дупка. Те са остаряли като капацитет и са закъснели за реализация и нямат нищо общо с трафика.Никой не смее дори и да си помисли за четири лентови пътища! Но Герберската пропагандна и манипулативна машина работи с пълна сила и за момент човек може да се обърка и да повярва, че Бойче Ун твори нещо велико!Не чувам ръкопляскания!?

16

Анонимен

преди 8 години

въпреки че ме е срам от спекулирането с черни статистики, бих искал да посоча списъка на страните, които са най-зле, за да разберете накъде бием в последно време:1. Namibia 452. Thailand 443. Iran 384. Sudan 365. Swaziland 366. Venezuela 357. Congo 348. Malawi 329. Dominican Republic 3210. Iraq 32засрамете се, шофери!!! виждате ли се в числата по-горе? време е да емигрирате, ***

15

Анонимен

преди 8 години

ужас, ако има и по-зле от нас! изводът е: твърде много автомобили и твърде малко интелект в глобален мащаб. от коя година е класацията, в която сме на 134-то място? who не е пускала изчерпателен доклад от 2010 г.

14

Анонимен

преди 8 години

Аз също съм притеснен от шофирането на бг шофьорите, но истината е, че дори не сме в първите 50, класацията я има в Уикипедия.

13

Даниел

преди 8 години

Кой е на първо и второ място?

12

Анонимен

преди 8 години

Бойко Борисов ни слага фалшив асвалт .. хлъзга се като лед..

11

до 14

преди 8 години

Грешиш, КАТ не са ти виновни. Причината се крие между ушите на шофиращите. КАТ са си сложили знаци, ама кат нямаш акъл да ги спазваш, държавата не ти е виновна.

10

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 8 години

Данните са изнесени в Уикипедия с посочени източници. Това са пълни глупости, не 3-и, а дори 133 не сме в света.

9

99

преди 8 години

НЕ ни трябва война.Ние си се избиваме по пътиштата.

8

Анонимен

преди 8 години

Пак ни промиват мозъците. Основна причина за загиналите е неработещият КАТ. Следващата причина са лошите пътища. Третата основна причима са пътните знаци несъобразени с пътните условия. Почти всичко останало е следствие на тези три причини,вкл. и високата скорост.

7

ауслендър

преди 8 години

И на първо място по ***!

6

Анонимен

преди 8 години

***..маа му стара.Чак трети,абе кои са теа тарикати, които продават повече книжки от нас бре?

5

Анонимен

преди 8 години

Бракя, всеки се е качил на някоя германска таратайка извлечена от някоя германска автоморга и отремонтирана по- бързата процедура в някой гараж и затова се трепе народът. Кога карахме москалите и жигулите нямаше такива жертви и мога да кажа, че Путин е виновен, че спря вноса на части и руски автомобили. Мдаа! )))))))

4

Истината

преди 8 години

До АнонименНе лъжи! В руската ***, стават 3,5 пъти повече самоубийства на глава от населението отколкото в България!

3

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ ЛЪЖЕ!! АКО СА 90 ДУШИ НА 1 МИЛИОН ЗНАЧИ ДОРИ НЕ СМЕ В ПЪРВАТА ТРОЙКА!!!ВЪВ РУМЪНИЯ КОЯТО Е НА ПЪРВО МЯСТО И ГЪРЦИЯ СЪЩО *** ПОВЕЧЕ ХОРА НА 1 МИЛИОН ДУШИ В КАТАСТРОФИ!!!ОСНОВНИЯ ВИНОВНИК НА ПЪТЯ Е ВОДАЧА 90% КОЙТО НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА НИТО СЪС СКОРОСТ НИТО СЪС НИЩО ДРУГО А КОЛКО Е НАГЪЛ НЕ Е ИСТИНА!!!НО ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ КЪДЕТО ИМА 1 МИЛИОН ДУШИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТАКИВА КАТО БУДАЛИСОВ! И ДА ДАВАТ СМС-СИ ДА БИГ МАЛОУМНИЦИТЕПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА ТАКА Е КАЗАНО!

2

Анонимен

преди 8 години

Достатъчно ни ограбва държавата. Проблема не е в глобите, а в самосъзнанието, полицията институциите, парламента и всичко що се нарича бюрокрация! Не може да вините винаги гражданите за небивалиците в рази бедна държава!

1

1

преди 8 години

Държавата и полицията знаят, но нищо не правят от 10 години. Защо ? Защото се върви към самоизтребване и прогонване на българите и към ислямизиране на държавата. Отворете си очите.