24

Анонимен

преди 8 години

Колко ще му е пенсията?

23

да

преди 8 години

Тези цифри просто са цинизъм. Такива хора вместо в затвора, биват възнаграждавани за мръсотиите си.

22

Иван Бухов

преди 8 години

Това е най лошото у нас. Крадците си измислят правила и закони и крадат от народа и то яко! Малките кражби ги наказваме със съд, а тези ги насърчаваме!! Парламентарна република сме!! Кой управлява, кой твори и крепи законите???!!! Боже намери логиката, намери правдата и съди!! У нас всичко е с главата надоле!!! Хей младежи, съюзявайте се и ни освобождавайте от лъжците и крадците!! Не може повече да се търпи, трябва ред и правда в тази държава!!!

21

Анонимен

преди 8 години

Голямата заплатата е заради голямата отговорност на управителя на БНБ. Вижте как той пое цялата отговорност и сам ще плаща 4 милиарда лева. Назад, назад, моме калино...

20

zatwornik

преди 8 години

Koga shte mu powdigat obwinenieto?

19

bolbov

преди 8 години

Не е важно кой я получава,важно е кой я дава.Дава я затъпелия и оскотял от демокрация и пазарна икономика български народ.След десети ноември медии демо и хомо активисти ни пълнеха главите с измишльотини за злоупотреби на комунистически величия,но и най фантастичните им истории бледнеят пред днешния грабеж.Само Сталинска чистка ще ни спаси от тези алчни ***.

18

Анонимен

преди 8 години

А до юли 2014 година колко са получавали господата? Кой, и дали, ще ни каже?

17

Анонимен

преди 8 години

Още малко и ще повярваме !

16

333

преди 8 години

тук явно пишат хора, които не помнят 90-те. депутати, министраи, висши чиновници, те не отиват на някаква позиция за заплата. всички висши държавни служители от последните 25 години са там заради възможноста да бъдат наградени за добра служба. искров - за покриване на няколко милярда. от това в Бг се става милионер. за сметка на крепостните. професор/икономист, как мислиш?

15

Гацо Бацо

преди 8 години

Добре че е криза ! Не знам ако не беше !.... За народа каквото и да е ...е криза .Лихвите?Лошите кредити? Лошото време...Глобалното затопляне.Земното притегляне.Атмосферното налягане...

14

?

преди 8 години

Заплатата му за тази длъжносх изобщо не е висока. Това не е проблема, проблема е, че не носи персонална отговорност за некадърно изпълнение на служебните си задължения.

13

Кукувица

преди 8 години

Свършил ли е работа за 165 лева? Е те това е въпроса?

12

Анонимен

преди 8 години

А, че тоя зима почти колкото мен , бе!

11

1234V

преди 8 години

V Germania vseki lekar polu4ava tazi suma.Malko e vzel Iskrov

10

до 9

преди 8 години

Чети бе човек - и бонусите са в тези 15000 лева

9

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Ако аз бях на мястото на Искров,щях да си направя заплатата поне 35000,от кумова срама.Докато Боко Тиквата се...усети като премиер,един,два...мандата,ще гушна няколко милиончета...законно и поживо,по здраво.

8

Анонимен

преди 8 години

До ФактПропускате ДМС и бонусите - общо 45 хилки за месец - колкото редови евродупедат!

7

Факт

преди 8 години

Всъщност доста малко е получавал за такава длъжност. Сравнете с заплатата на шефа на Булбанк, за да ме разберете. Отделно сравнете с доходите на други шефове на централни банки, които получаават в пъти повече от Искров.

6

Анонимен

преди 8 години

Ми съсипването на една държава струва скъпо ,та затова еничарчето е и на далавера :) Ама тези пари са му джобни,защото основните доходи от тази далавера са известни на много тесен кръг !

5

Анонимен

преди 8 години

Тази гадина - марионетка на #Кой, трябваше отдавна да гние във Врачанския в компанията на изнасилвачи - рецидивисти