10

Анонимен

преди 8 години

До Развеселена12-Да!

9

Анонимен

преди 8 години

Бре, изчезна ми половин изречение в коментар 18Написах, че Минко онзи ден научи, че има вероятност - макар и нищожна, да се забременее дори при *** секс. Той се развълнува - дали пък няма да му се случи точно на него?!И така нататък :)

8

По-деликатно с Минко

преди 8 години

Минко е малко разконцентриран. Онзи ден разбра, че все пак има някакъв нищожен шанс да се И, мислейки, от вълнение чак си удря главето в таблата на кревата. Но нали още по рождение си е малко объркан, си мисли, че някакви негови въображаеми партньорки удрят своите глави!Кураж, Минко!Може пък точно ти да успееш и да те впишат в книгата на Гинес!

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен17Моля, моля! Не обиждайте бат Минка! Он, е социален феномен!

6

Анонимен

преди 8 години

ЗЕА ГУД!

5

Tedi

преди 8 години

E nali se znae koq e maikata pone.

4

Развеселена

преди 8 години

Доста любители се мъчат да се изкарат професионалисти, но по написаното си личи, че са просто ***.

3

Анонимен

преди 8 години

Поне няма да ги е страх бременната и новия тъпкач, че ще се стигне до нежелана бременност.

2

ha ha

преди 8 години

Англичанките имат по няколко деца от различни мъже, така се получава като се натряскат по баровете и не знаят с кой си лягат, но целта им е поне 3 деца, това означава, че цял живот работа няма да хванат ще получат жилище от (каунти кансела) и парички от социала като (сингъл мум) но, това не се отнася за образованите и умни жени който са рядкост в UK.

1

Анонимен

преди 8 години

Глупости!Щом е решила да ражда, детето е на първо място. Глупаво е да прави секс с мъж, който не е баща на детето. А тук се дават съвети за интимности дори не само с един мъж, а с повече от един!Щом се е разделила с бащата на детето, нека първо да роди, после да мисли за нова връзка.