6

луда брена

преди 8 години

в клипа намирам известен ефект, но песента е тооооолкова ***...то друго не се и очаква де...

5

копи-пейст

преди 8 години

Е в случая....отново копи-пейст... този път гръцка песен. Браво , Мария, това ,на което залагаш за толкова години, е абсолютно нищо ново, нищо твое,абсолютни дубликати иии толкова. "Гордост" си голяма,да знаеш!

4

Анонимен

преди 8 години

на тая е нужно като й гледаш клиповете -да ги сравниш с клиповете на ''западните'' певици,не само леко копира ,а изцяло краде клипове.Още преди време Crazy in love на Beyonce - тази чалгарка Мария ''Гущерова'' Отварачката го открадна и копира кадър по кадър

3

Анонимен

преди 8 години

Мара Отварачката винаги копира /Бритни Спиърс,Бейонсе,Риана/когото свари ..тя се беш изказала /''интелигентно'' както винаги-че в България никой не бил чувал за Бейонсе ,та Марчето можела да си прави каквито си иска клипове .../ като се види с кого спи е ясно че е за пар... опа по лЮбофффффф....МАаро ,Маро..

2

Анонимен

преди 8 години

Че кой го интересуват музикалните напъни на тая застаряваща жрица? От толкова много силикон и операции вече на човек не прилича!

1

Анонимен

преди 8 години

Не просто се "прави", а правят пладнешки кражби на авторско право - видео и музика от западни изпълнители, които впрочем бълха ги е ухапала за родната чалга. Навремето така крадяха и от съседните ни страни, но сега вече е невъзможно без да се заплащат лицензи за оригиналната музика.