113

Анонимен

преди 8 години

"Елитния ВУЗ УНСС" = Утре Носете Съответната Сума.Не разбирам майката кво мрънка, то в името пише що общежитието е такова - НЕ СА ЗАНЕСЛИ СУМАТА.

112

Георги

преди 8 години

До Анонимен (142)***!

111

Анонимен

преди 8 години

Каквато държавата- такива ВУЗ-овете й. Каквито ВУЗ-овете- такива общежитията.Мила родна картинка!Голяма част от помийните ями, като горната, плачат за затваряне. Поне да не се лъжат хората и да плащат рушвети за такива кочини.

110

Анонимен

преди 8 години

УНСС не е и никога не е бил "елитен "ВУЗ".Каквито му общежитията, такова му и обучението и стойността!

109

Стамат

преди 8 години

Какъвто "университета", такива и общежитията му! ;-)

108

Студент

преди 8 години

У това е от хубавите стаи- пвц дограма, баня с фаянс, паркет. Я виж другите общежития 30 годишна дървена дограма, излющени тапети, стар мокет и гаден латекс в банята. *** дървеници и прочее. Че и деца се гледат там. Много капризна майка, ако иска може да плаща наем ~500лв за таванска стая на някой столичен кожодер.

107

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

ЕС ЩЕ ВИ ОТПУСНЕ ПОМОЩ ЗА СТУДЕНТИТЕ .НО ДА ЛИ ЩЕ ОТПУСНАТ ДОРИ И ДА ОТПУСНАТ ГОСПОДАТА БЪЛ.ПАРЛАМЕНТАРИ НЯМА ДА ДОПУСНАТ ПАРИТЕ ДА СТИГНАТ ДО СТУДЕНТИТЕ .РАЗБЕРЕТЕ БЕ ХОРА НА ЕС И САЩ НЕ ИМ ТРЯБВАТ УЧЕНИ СЛАВЯНИ .АКО СА УЧЕНИ ЩЕ СЕ СЪДЕНЯТ С РУСИЯ И ЩЕ ТРЪГНАТ ПРОТИВ ЕС И САЩ.МОЖЕ ЛИ НЯКОИ ДА НАПРАВИ СТАТИСТИКА ДО 1990Г.КОЛКО ВИШИСИТИ ЗАВЪРШВХА НА ГОДИНА. ИМАШЕ В БЪЛГАРИЯ.И КОЛКО СЕГА ЗАВЪРШВАТ ВИСШЕ ОБРАЗУВАНИЕ.

106

Анонимен

преди 8 години

Има си квартири всички софета прасета от това чекат да грухат па ти им носи селска помия да има кво да грухат , софийската *** най добрата на балканите , който учи нема да сполучи , аре бегайте ..........

105

JORO

преди 8 години

IDEALNO E ZA 50 LV KAKVO ISKATE TRIZVEZDEN HOTEL ???

104

Анонимен

преди 8 години

Утре Носете Съответната Сума ... само не търсете качество като платите :)

103

maika

преди 8 години

I AZ SAM VAZMUTENA OT TEZO OB6EJITIA !DA6ERQ MI E 2 GOD STUDENTKA V UNSS ,SMENIHME PODA ,KUPIHME I NOVO LEGLO ,,,BANQTA E UJASNA ....HLEBARKITE SA KATO TIA TALIBANI DETO NI PREVZEMAT SEGA .....NIKOI NE GO INTERESUVA ..BOIKO I NE SAMO TOI SA SE NAGAZILI NA EVROPA ....A NIE BALGARITE SME PODLOJENI NA GENOCID OT POLITICITE NI .....

102

Анонимен

преди 8 години

Вие хора сте ненормални. Това не са нормални условия за живот, но все пак това не е европейска държата. Само знаят да крадът парите на студентите. А за всички, които казват, че хората са глезльовци, явно не сте виждали стая от немски, френски или английски университет. Отврат

101

Унсс

преди 8 години

За бежанци може, за студенти - НЕ. Иначе събираме помощи, май не за когото трябва

100

Анонимен

преди 8 години

Четири години си живях прекрасно в такива условия и се научих да се грижа за себе си. Бяха най-хубавите ми години до сега. Сами си направихме ремонт и си го подредихме.

99

Анонимен

преди 8 години

Глезльо, ако иска да стане софиянец, ще стиска зъби и ще търпи.По-добре ли е на село да копа картофите и да носи помия на прасето.

98

student

преди 8 години

Предполагам е задължение на студентите да пръска и срещу ***? Който не е живял в студентски да не коментира, мизерията е ултра голяма. Малцинствата като ползват безплатно ток и не плащат за нищо - ок вие, но като студент се оплаче от лошите условия (за които се плаща и наем) сте: за 50 лева кавко иска толкова? А вие какво искате? Общежията са също така пълни и с нелегални, много нелегални, и сега кой чупи в крайна сметка - студентите или нелегалните?? В държавен вуз държавата ремонтира..

97

Анонимен

преди 8 години

и Премиеру има вишу

96

Анонимен

преди 8 години

Ами да си беше стоял на село. Кой го е карал да идва в София. И без това вече градът ни ще се пръсне по шевовете от нашествието на ***.

95

Анонимен

преди 8 години

В моментa е по - леко дa улизиш дa учиш зa уишу обрaзовaние, отколкото дa не учиш. Логично и интелектуaлното ниво нa учещите, пaрдон купонясвaщите, е съответното. Скоро ще берем плодовете нa прекрaсното ни обрaзовaние.

94

Девинския

преди 8 години

Някой имали спомен от бл. 26, стая 326 с фототапета? Като се изнасях ог там оставих към 70 бутилки от ракия в шкафа и 30 бирени под леглото :) 1999г.