13

Анонимус

преди 8 години

До АнонименТочно така! Не е необходимо бележкарството да се стимулира още от началните класове!

12

ф

преди 8 години

До anonim- Зависи кой за какво е в училище. Живял съм на Попа през 1994,когато там се събираха наркомани, но не съм станал такъв.Въпрос на ценности и възпитание в първите седем години,на нормални отношения вътре в семейството, на формирани модели за справяне в различни ситуации.Не може обаче да оставиш детето от 7-годишно да се мотае по цял ден по улиците и да очакваш, че всичко ще бъде наред.

11

с

преди 8 години

До народът Преди приеха да минават от1-4 клас без да повтарят, сега да нямат и бележници, после може и изобщо да не ходят на училище.Нямам против домашното образование, но имам въпроси като: 1-кой и как ще обучи детето?,2-Как ще се социализира това дете?,3-как ще бъдат оценявани неговите знания по предметите за съответен клас,4-Как ще се включи в матурите?...И ако родителят ще го занимава, то тогава защо масово децата в първи клас са на занимални, а не ги занимават у дома?

10

народът

преди 8 години

ЗАЩО ПРИЕХА ДА СЕ МИНАВА В ПО-ГОРЕН КЛАС СЪС СЛАБ 2? НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА. ТОВА ТРЯБВА ДА ПРЕМАХНЕТЕ, А НЕ ДА ПРИЕМАТЕ БЕЗУМНИ РЕШЕНИЯ С ПРЕМАХВАНЕТО НА ОЦЕНКИТЕ. ПРИЕМЕТЕ СТАНДАРТИ ЗА СЪОТВЕТНАТА ОЦЕНКА НА УЧЕНИКА И ТАКА ОЦЕНЯВАНЕТО ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ОБЕКТИВНО!

9

Възмутен

преди 8 години

Оценката е за постижения, има и стимулиращ ефект за справящите се добре.Единствено слабите и мързеливи ученици нямат нужда от оценки, защото си зноят колко заслужават.Освен това е сигнал за родителя как се справя детето в учебния процес.

8

anonim

преди 8 години

tova,,koeto uchilisheto uchi e.....otdalehcvane ot semeistvo i roditeli...sledva...sredata na narkotizi...zavisimosti(alkohol i t.n) tova vsashtnpst e uchilishteto...priberete si dezata v kashti...

7

anonim

преди 8 години

ujas......ostavete dezata na mira!

6

Шаран_БГ

преди 8 години

Тия служители от МОН, явно не са малко на брой, за да демонстрират деятелност, да има как, не всяка година, ами в годината по три рИформи да правят, по десет учебника за всяка степен на обучение да измайсторят. Нямат спиране! И като започнат да приказват -- мале, мале .. то гении, то чудо ! Сякаш света започва и свършва със тях! Ами седнете си на охранените ***, пък измислете нещо, дето да трае поне 5 години ! Подлудяват и деца, и родители, че и себе си !!!

5

Анонимен

преди 8 години

глаБДо зъъъън!!!Та вие от бележкарските оценки ли се снабдявате с информация за това какво прави отрочето ви в клас и колко знае и може?Ужасно, ако е така.В някои училища "6" се пише за "Добър ден!". Следете си сами децата и не ги оставяйте на безкнтролната образователна "система", ако ви е грижа за тях въобще. Оценките са напълно излишни за малките,дори са вредни. Те от 7 годишни стават бележкари,вместо да ходят на училище за удоволствието от това да научат и овладеят нещо ново и полезно.

4

Мария

преди 8 години

И каква точно е разликата в това дали ще пишат на детето оценка 2 или ще пишат, че има слаба оценка, средна и т.н., че ми е интересно. Те така или иначе и до сега пред оценката с цифра се изписваше значението на оценката с думи?! Жестоко се радвам на такива безсмислени приумици....

3

Анонимен

преди 8 години

а не може ли на всичик ученици да им напишем СЛАБО?

2

ДАСКАЛА

преди 8 години

ТОВА СИГУРНО Е ЕКСТРА ЗА РОМЧЕТАТА!

1

зъъъън!!!

преди 8 години

Добре де няма ли свестни Учители обичащи своя труд да се възпротивят на това БЕЗУМИЕ?Как децата и родителите ще разберат какво правят децата в училище след като те няма да бъдят Оценявани за своите научени знания от своите Учители.Това е с цел ромите да имат поне завършен 3клас и после свободно да се женят,пълно безумие!