56

Анонимен

преди 8 години

Разработваме ли още урановите мини, там им е мястот!

55

Анонимен

преди 8 години

Tази *** ходи да се търкаля по паветата, че им били малко парите и че се пенсионирали на преклонна възраст- 40 годишни! Да изкарат от пандизите и директно всички милиционери- вътре.

54

4epa

преди 8 години

NE IZGONETE KGB IVSI4KO STE BADE OK !!! DO KOGA A !! HER BORISOV STE GI TRAE6!! A !!!!!

53

4epa

преди 8 години

ASAMO TAM LI !!!!!KADETO SA KOMUNISTITE E TAKA !!!!!! KGB I DS SA NA VLAST I NIAMA OTKA4VANE !!!!

52

Анонимен

преди 8 години

Абе разпуснете го това МВР, вмирисано е навсякъде . Където и да отидете да проверявате ако питате хората дали ще кажат и колко добра дума за полицията? Вижте и коментарите когато стане дума да полиция- това е красноречиво доказателство за обичта на народа.

51

Анонимен

преди 8 години

До Кенефистан60 NAPALNO SAM SAGLASEN

50

Кенефистан

преди 8 години

Вие хора, какво очаквате, при условие, че полицаите идват от българския народ...Айде да си говорим реално, просто такъв ни е манталитета за съжаление. Всеки, като получи малко власт, става *** - това е истината. Дали ще е политик, данъчен, полицай, някакъв друг служител, шеф на частна фирма, работник....Всеки гледа да изкяри от където и каквото може. Моля Ви, нека бъдем реалисти, не само да плюем. Когато осъзнаем къде е проблема, тогава ще можем да се справим с него.

49

Анонимен

преди 8 години

v vellingad na tri metra ot raionnoto vzaka nidelia ima pazar na kradeni gumi i avtucasti.

48

ха, ха

преди 8 години

До АТАКИСТ - ИЗХОДА Е.....РЕВОЛЮЦИЯ ДРАГИ БЬЛГАРИк'ва революция бълнуваш ве! Народът си харесва мафията и хайдутлуците. Иде му отръки. С нов ред ли ще сменя това, с което си е откърмен?

47

777-7

преди 8 години

Всичко е политическа игра. Мой приятел в управата на ГЕРБ още пролетта ми каза че началника на МВР в Първомай ще бъде сменен.

46

Анонимен

преди 8 години

Т и в Созопол е така,,срастване с престъпници,,,кричт се далавери оправдават се престъпници какво ли не още,,но на кого му пука,,тя цялата държава май се е срастнала с мафията

45

АТАКИСТ

преди 8 години

ИЗХОДА Е.....РЕВОЛЮЦИЯ ДРАГИ БЬЛГАРИ------ИНАЧЕ РОБИ ДО СМЬРТ

44

Анонимен

преди 8 години

Навсякъде е така! Повтарям - НАВСЯКЪДЕ!!! taka e v SKAPANATA DURJAVI4KA NARE4ENA BG

43

Анонимен

преди 8 години

Това е защото работата им е много отговорна,много стресова абе от всичко най,за разлика от другите мързеливци като миньори или хирурзи например.За да се отстрани проблема предлагам.Пенсиониране 1 месец след започване на работа.100 брутни заплати при пенсиониране.2000 лв. стартова пенсия,която всяка година да се актуализира с 100%.

42

Анонимен

преди 8 години

Навсякъде е така! Повтарям - НАВСЯКЪДЕ!!!

41

хгклл

преди 8 години

Уви, не е само в Асеновград и Първомай... На много други места положението е абсолютно същото!

40

НЕОФЕОДАЛИЗЪМ

преди 8 години

Ха, добро утро!В малките населени места ситуалицията е следната: Общинска власт-Полиция-Местни "бизнесмени" са страстнали в едно...при това много отдавна. Неофеодализма е в разцвет - ако искаш да имаш работа в малко населено меасто трябва да ближеш ***, да си послушен и да си траеш. Ако искаш някоя по добра работа (за 800-900 лева например) трябва и да си близък с някой от гореупонематите структури. А ако си много блисък с тях - тогава си над закона. Това е. Затова който може бяга от там.

39

Джедай Мастър

преди 8 години

До Анонимен"Подгонили са ги, защото на някого нещо не са бутнали..."Много ясно, като се има предвид, че бивсшата съдружничка на министърката на вътрешните работи търгува с бебета, какво остава за дерибеите по места.

38

anonim

преди 8 години

v zela bulgria e taka:)...smeshki:))))

37

Идат Изборииии

преди 8 години

Преди имаше едни Костинбродски фалшиви бюлетини за партия ГЕРБ, сега ми мирише на Асеновградски и Първомайски....