23

Анонимен

преди 8 години

Грандът от Солун?? Айде стига глупости! Бербатов приключи с футбола, това мисля че е повече от ясно. Няма лошо. И Федерер трябва да приключва с тениса, но играе така сякаш току що започва кариерата му. Приликата? И двамата са на по 34, известни и богати. Разликата? ЧИПЪТ!

22

КИД ШЕЛИН

преди 8 години

До vargНо не и с парите !!! А гърците пари напразно не дават !!!

21

МАЙКАТАСИТРАКА

преди 8 години

До Контрафалц !!!И седейки на резервните скамейки,вкара 251 гола...

20

ставри

преди 8 години

До Контрафалц !!!Май от завист не можеш да спиш.Успял-изкарал пари/изкарай и ти/

19

Ганчо

преди 8 години

Всяко начало има край. Така е и с футбола на г-н Бербатов. Сега единствено може да играе за да запази в известна степен финансовото си състояние. Вече бомбастичните трансфери няма да ги има, ще го желаят все по слаби отбори за Европа. За България - може би той никога повече няма да играе. Той ще бъде новата опозиция на БФС.

18

Контрафалц !!!

преди 8 години

До некакъв анонимен специалист(бивше ТРЗ) по различните видове труд-честен,получестен и 100% нечестен! Скивай ся експерте-Барбуков(както сполучливо го нарича чичо Митко-мировянския стратег!) си изкарва(ха ха!!!) парите по изключително НЕЧЕСТЕН начин,обиграно симулирайки участие във футболните срещи на отборите си!Над 65% от парите си той е изкарал,седейки удобно на резервните скамейки и пейки на Байер Леверкузен<Тотнъм Хотспърс,Манчестър Юнайтед(особено!),Фулъм(най-вече!),Монако и ПАОК от Солун!

17

Иванов

преди 8 години

Просто е голям за БГ реалноста

16

Пешев

преди 8 години

Бербатов приключи още като напусна националния. Защо журналятя още шумят около него. Той се мъчи как да попълва банковата си сметка. Много му пука за България и това което става тук и най-вече с футбола. Той и Гришо отдавна идват в страната, за да се напомпат със самочувствие от журанилистическите писания. Щом не уважават Родината, то и ние трябва да ги изтрием.

15

Анонимен

преди 8 години

добре са му я присадили косата

14

лупи

преди 8 години

Диадемата приклячи още през втората година в Манчестър Юн.,когато напусна и националния отбор.

13

svedust

преди 8 години

Та пикливата ни страна от 6 млн население тук и още 4 милиона навън, въобще не може да се сравнява с Мексико или Щатите. Та в тази игра всичко е пари и интереси, няма нищо общо с качествата на самите футболисти.

12

svedust

преди 8 години

Хайде стига писахте глупости без да ги разбирате нещата. Махнали го защото не тича, бил мързелив и какви ли не глупости прочетох тук. Не съм гледал много мачове на Бербатов, признавам, че които съм гледал с него, определено много техничен, винаги се включва, когато трябва, много приятен за гледане. Но, реалността е друга, не е проблемът в него, а малкия пазар България. Когато беше в най-добра форма, Съра не го пускаше, за сметка на Чичарито, но Чичарито се гледа от огромна публика в Щатите.

11

Анонимен

преди 8 години

Къде си е правил перуката? Манекенче... Ще дефилира от дъжд на вятър по тревата.

10

Анонимен

преди 8 години

Toya go iskaha i v Turcia ,no jena mu se e uplashila

9

Анонимен

преди 8 години

Kak zalez be - toi sega zapocva - lakomia Dan4ev shte go urka oshte pone 10 sezona.

8

АТАКИСТ

преди 8 години

до 8Бе натрупа кинти, натрупа слава и сега бере плодовете от нея от разни гръцки балъци. Няма лошо. Не е луд тоя, който яде зелника.....

7

!!!

преди 8 години

До АТАКИСТЕ, нали всички го смятат за уникална звезда!Та реших да го поставя до наистина такива, за да се види разликата!!! И аз смятам, че е звезда, но само за територията на балканския п-ов!

6

dam

преди 8 години

Повярвайте ми много искам Бербатов да успее, но истината е една махнаха го от много отбори защото 10 играят за 1, при него има техничност но той не е борбен няма го големия хъс в него, за това и не го искат в големите отбори факта си е факт аз ако не разбирам сигурно тия от големите отбори има нещо щом не го искат :)

5

!!!

преди 8 години

До АТАКИСТБягат тези, които могат да вземат доста повече - вземи за пример Джерард, Батистута, Шави и т.н. За два милиона дори няма да станат от леглото!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Къде ще играе, ЦСКА са в пета глуха, а той сигурен съм няма да играе в друг отбор в БГ?