20

до Гейо Милев

преди 8 години

ти остави телефонче Путин ще ти звънни, ама тайно

19

Анонимен

преди 8 години

Абе баш си е било за среща, но след толкова полемики извадиха двама руски комедианти да покрият следите

18

Гейо Милев

преди 8 години

СТИГА БЕ! Отнеха ми, удоволствието от вчерашната новина!

17

haha

преди 8 години

До 21Явно за Кремъл е много важно дали Путин си е говорил с гей или не**************************************************************За Кремьл не е важно, как гледаш питат говорителя на руския президент и той отговаря на вьпроса просто и ясно дори и за западни джурналисти... Тая истерия около Путин е важна за запада и приятелите им, да разпалват колкото се може повече истерия.

16

до 21

преди 8 години

Не! Явно за гейското общество беше изключително важно негов/а представител/ка да се срещне и разговаря с Путин, но удари на руските зевзеци Вован и Лексус. Ха-ха-ха, кеф!

15

Анонимен

преди 8 години

Смешното, е че от това успя да стане политически въпрос.Явно за Кремъл е много важно дали Путин си е говорил с гей или не.:)

14

Анонимен

преди 8 години

Отличная Шутка: сказал Путин !

13

Анонимен

преди 8 години

Джон да пее колкото си иска, но да не ни занимава с креватните си изпълнения.

12

Анонимен

преди 8 години

хаха, доста гейски номер :)друг път дали ще се обажда по темата отново ?

11

weiss

преди 8 години

До пешоСтига си киснал в нета, марш на работа. Или това ти е работата?

10

пешо

преди 8 години

путинофили, не разбрахте ли, че всички ви се смеят на средновековния начин на мислене? как не се уморихте под всяка статия да възхвалявате вожда си и да бълвате омраза срещу всички останали... така се моля да беше възможно всички путинофили да заживеят на едно място и всички "***" на друго. да видим къде хората ще са по-щастливи и успешни...

9

Иван

преди 8 години

До 6Мижитурко, Елтън е един от най-великите музиканти на новото време. Неговият принос за културното развитие е неоспорим. Неговата музика е докоснала сърцата на милиони хора по цял свят! Айде да видим ти какво си направил или Путин какво положително е направил за човечеството? Елтън обединява хората в любовта към музиката, а хора като Путин могат единствено да разединяват, а хора като теб - единствено да злобеят!

8

атанас

преди 8 години

До АнгелДА, викаш от толкова смимки във фитнеса няма време Путин!

7

цирк

преди 8 години

Като чета коментарите виждам че поддръжниците на гейовете или самите те са се увеличили. Явно евроатлантическите ценности се усвояват добре.

6

Сп???нс

преди 8 години

изклатили го мощно пидала , а той чак се изкефил - още искал

5

анонимен

преди 8 години

хах..........ако можеше и съдържанието на разговора да разберем щеше да е добро начало на деня/но сър Елтън, иначе голям музикант, пръв се е подиграл със себе си в това си начинание/

4

Ангел

преди 8 години

Ами много ясно.....няма си работа Путин,ще си губи времето с някакъв мъжеложец.

3

ВИЦ

преди 8 години

Имаше известен виц--относно това че всеки американец може да извика пред Белия дом--че Обама е ***...руснака репликирал--и аз мога да извикам на Червения площад , че Обама е ***...В този ред на мисли, защо не се обадят на Путин---да го излъжат, че говори с Обама...Ха-ха-ха. Преди 10.11.1989г. в Бургас имаше един треньор по ориентиране, който лежа във затвора във Враца 3г. защото искаше да прати телеграма до САЩ че подркеря Джими Картър за президент. Ето това е демокрацията в Русия...

2

Анонимен

преди 8 години

за времето, повече от 40 години сър Елтън е направил твърде много, може да се каже, за цялото човечество. Повече от тези, за които става дума тук. Кои са тези Владимир Краснов и Алексей Столяров? Кой е този Путин?

1

SD

преди 8 години

Колко лесно се връзват педа.. !