9

Анонимен

преди 8 години

Предизборен кризисен ПР. Цацаратурата тъкмо преброи бюлетините от предните избори и сега ще брои тутун на късове или мигранти на глава от населението Бъзикат се с нас и ни взимат за рибоци.

8

А ТОТЕВ КОГА ?

преди 8 години

как на Тотев същата фирма която строй и хотела му и къщата и вилата строи и най- големия обект в Пловдив спортната зала и е под изпълнител на фонтаните,как хотела му е построен с 3 милиона а е доста огромен да не говорим какво е оборудването вътре ,а спортната зала 60милиона или детските градини който построи Тотев струват по 5 милиона,а хотела му който е 15пъти по голям 3мил.,нещо не ми се вързва.Та как фонтана струва 11мил.,колелото на водната палата 1,4мил.,зоопарка 4,6мил.детска площадка 500 000,футболно игрище1,8мил.,стадион 185мил.и т.н. личните му са безумно евтини а общинските безумно

7

Анонимен

преди 8 години

Малко е това. Асеновград и Първомай. Вчера Горанов предлага глупости, днес Цветанов опровергава всичко и се явява в бяло. Изглеждат ми нещата като лошо дирижиран пореден цирк, точно преди изборите, а гербаджиите - те са целите в бяло! Не им вярвам за секунда, преди да започнат проверки на висши хора всяка седмица, всеки месец - висш политик или магистрат в затвора с мин. от 5-10 години ефективна присъда.

6

Бучко

преди 8 години

До Моника МаковейВъпросът е не кога - а кой ???!

5

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ отново разчистват вражестките мафиоти за да настанят на техни места приятелски мафиоти. Този цирк го гледахме вече през първия мандат.

4

Моника Маковей

преди 8 години

Ха-ха, отбиване на номера от страна на тиквите. А истинските престъници Борисов и Цветанов - КОГА ???

3

Анонимен

преди 8 години

А Цветанов,който прикри колко пъти шефа на полицията във В.Търново,НЕГО кой ще арестува?Да де,сега го и оправдаха.Като падне от власт ще видим!

2

Анонимен

преди 8 години

Съжалявам, че съм песимист и ще помрача ентусиазма ви, но това са предизборни димки. Нищо няма да им направят, а много вероятно е да ги върнат на работа. И въобще има ли някой бандит на когото да са му развалили рахата герберугите?

1

Анонимен

преди 8 години

Моля някой да даде дефиниция на МАФИЯ. МАФИЯ=ДОНЯ ЦЕЦА СЕКСА=ДОН ТИКВУН=ДОН ЦВЕТАН УШАТОВ=ДОНЯ ФИДОСКА=ДОН ЗЛАТАН ТЕФТЕРЧЕТО= АЛО ВАНЬО=ДОН ОФШОРСКИ=ГЕРП