13

Анонимен

преди 8 години

RUSE NE E VBALGARIA--ZA TIAH SE GRIGI RUMANIA.

12

Шаран_БГ

преди 8 години

Точно тия, пишман-политициш, които избирате вече 26 тодини изгониха от РБ около 2 /два/ милиона човеци! Не им трепва окото - гледат да им е пълен джоба! Че сега окончателно искат да съсипят един хубав град --колко му е? Могат да прогонят 160 хиляди още -- колко са ?

11

до 3 от славянин

преди 8 години

И аз съм забелязал, че феновете на ГРОБ никога нищо не надушват, и аз съм от Русе, не съм от ГРОБ-арите и винаги усещам отровата!

10

Ядосан

преди 8 години

Това е възможно само в бедна България... глобата е колкото заплатата на някой директор на инвеститор номер 1 на България за 2007 или 8 или коя година беше не си спомням.Или да си слагат пречиствателна станция или да си ходят в Париж !

9

Анонимен

преди 8 години

Държавата спешно да защити гражданите си!

8

777

преди 8 години

Аз съм от Русе, ж.к "Родина-1" Сутринта на 15.09.2015г. вонеше ужасно като на газ. Събудих се с главоболие и гадене. От познат, работещ в посочената фирма знам, че се знае предварително за еко инспекцията и ден преди визитата им се спират съответните инсталации. Той каза така: Спират инсталацията предния ден, идват 10-на души с едни папки, завъртяха се 15-20 мин., писаха нещо и заминаха. На следващия ден същите инсталации се пускат на ново". Това е!

7

Анонимен

преди 8 години

Е в това е бедата ни: един показва кривиците, трима му се подиграват, вместо да го защитят. Нищо няма да излезе от нас българите. Ще теглим, като сме такива! Явно има проблем- майките с децата ли ще лъжат? Производителят е изгонен от Испания, някой поинтересува ли се защо и защо е приет точно в Русе? Това подигравка ли е с града или пак някой поставя личната си изгода пред общото благо? Пак комитети ли ще правим?

6

Защо пак там?

преди 8 години

Какви са тези производства, кой е разрешил точно в Русе, този измъчен в миналото град, да се повтори кошмарът? Къде е кметът, общинарите, къде е екоминистърката? Спешно да се отговори на хората от най-европейския град на България, ЗАЩО? Сутринта гледах новините и се надявах, че обгазяването идва отново от Румъния. Да, ама не! Тук е източникът, на наша земя и в най-препатилия град. Абсурдна държава и това е! Сега ще "разследват" месеци и наказания няма да има!

5

Друг русенец

преди 8 години

Аз живея на центъра и тук не се усещаше ниакаква миризма, но няколко колеги потвърдиха, че в крайните квартали от страната на Монтюпе (Здравец, Изток) е воняло ужасно. На всички е ясно че няма да го закрият защото дава работни места, а и шефката на РИОСВ е гербаджийка, бивш отговорник по околната среда в Монтюпе.

4

Русенец

преди 8 години

Две баби в центъра на Русе казаха, че им миришело на развалени яйцаслед интервюто извън кадър признаха, че не са си прали гащите скоро, можело от това да им мирише

3

Гошо...Тъпото

преди 8 години

До Русе:Трай си бе,таман щяхме да правим...нова завера,за сваляне на Бай Тошо;пардон,Боко Тиквата.

2

Русе

преди 8 години

Аз живея в Русе и нищо не съм усетил, всички комшии питах и те нищо не са усетилине знам кой ги пуска тези партенки че на нещо миришело

1

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Призовавам за...нов 10-ти ноември;все пак всичко тръгна и...тогава от обгазяването на Русе.