47

Динева

преди 8 години

Само в България ли не приемат чужденците?? Независимо от къде са това са деца!! Какво ще кажете за миксираните класове в Германия,Холандия,а Франция и Белгия??? Там е пълно с деца от цял свят!!! Що за расисти сме!??

46

сиси

преди 8 години

Съгласен съм,че тези деца трябва да учат.Но преди да започнат в съответния клас трябва да научат български.Не знаейки езика и попадайки в клас те няма да научават нищо и ще падне и нивото на останалите.

45

Анонимен

преди 8 години

Аз съм сигурна, че като се установи човекът и осъзнае къде е попаднал ще се изнесе на запад заедно с децата и жената.

44

Анонимен

преди 8 години

До Защо?Ами защото до преди 4 месеца са общували само със сирийци. Реално обучението им започва след като са излезли и им се е наложило да комуникират с българи.

43

Защо?

преди 8 години

За три години тук децата би трябвало да знаят български език перфектно, а те почти не го знаят.

42

муспи

преди 8 години

Има само една култура, на бялата раса. Всичко друго са дивашки подражавания, за да може дивака да се чувства и той културен. Това което за белите е духовна дейност, стремеж към съвършенство, за диваците е престиж и то добре платен. При насилственото съжителство с диваците, бялите не правят култура, предпочитат смъртта пред това съжителство - така са направени от Бога. Слугите на дявола йехова са насъсквани да правят това съжитерство неизбежно, защото в свят без култура ада е гарантиран.

41

Анонимен

преди 8 години

Аз познавам много култури, много езици, и всичко това е толкова различно! Знам едно със сигорност, всички са добри. България винаги ще я има. Това е най ценното за европейския съюз. Колкото повече хора идват във България, толкова по добре.

40

-10

преди 8 години

ko40 von selo, ще ни споделиш ли някои твои заслуги към света?

39

-10

преди 8 години

българина е българин бе, кавал. нито сме тракийци, нито славяни, нито ***.---------Така ли? И колко български думи имаш в езика си? Колко български имена се котират в момента?

38

-10

преди 8 години

Бънди, България пропада заради неграмотници като теб! Ще ти дам задача - какво е общото между арабите и сирийците?

37

ohubohu

преди 8 години

Бънди, ти поставяш един друг въпрос и той е много верен - наплива на всякаква ***, обаче опитваща се да мине за "сирийци"! Това обаче е грижа на държавата и тия, които искат да управляват. Ти, аз и останалите тук не можем да охраняваме границите и да проверяваме влизащите! Затова България поддържа, снашите данъци, репресивен апарат!А в конкретния случай, става дума за лекализирано семейство и деца, които ще учат. Според мен има разлика!

36

Анонимен

преди 8 години

До до 66И дали за това, че няма ражадемост са виновни арабите. България намаля балгодарениа на българските емигранти и ниската раждаемост последните 25 години, а проблема с арабите е от 2 години. За да има бебета, трябва да има любов. А при условие, че всички и всичко се мразим няма как да стане, мъжете се стремята да са мутри, дамите - кифли и кой да мисли за смислени неща като семейство. Тука само някви хейтъри - чики*джии дето между порното постват тук. Както искате аз все пак ще помагам :)

35

до 66

преди 8 години

До Анонименима значение -все пак -защото пробвай така в Саудитска Арабия /ил икяото ида било мюсюлманска държава/-там И ДА НЕ ИСКАШ си задължен да им спазваш обичаите ,а не като тук Пожелание могат и да се държат светски , иак оан калс 20 деца -10 са араби /понеже нямало раждаемост в Бг,дайтеда ви напълним с преселение от Близкия Изток/ / -тогава това няма да е вече България /даже и не говори мза религията им в момента/

34

Бънди

преди 8 години

Не е истина, колко сте наивни. Днес са 2 деца на клас от 20 24 човека. Утре арабите (не сирииците) ще са 7-8 на клас от 22 и като не знаят три приказки на български ще видите как йхубаво ще скат на арабски. Т.е. "майчин език". И изведнъж ще се чуди човек, кой кого интегрира и разбира се, към какво. А тия сълзливи статии минават за баламите.

33

Анонимен

преди 8 години

По по лека хора. Отворете са малко, кой е сириец, кой българин и кой мюсюлманин няма значение поне за мен. Хора сме. Да проявим човещина и кой с каквото можем да си помагаме, сирийските деца няма да изядат хляба на българските или точно от това ви е страх. Война, разрушен дом, малки деца - ако вие сте на тяхно място няма ли да бягате? Фактът, че са останали в България говори, че е по важно да избягат от войната а не са тук за облаги.

32

ohubohu

преди 8 години

Успех на децата!Това, че тръгват на училище, може да означава и приобщаване! Не го забравяйте! Децата не носят вина за родителите си, а и не всички сирийци са мюсюлмани!Още веднъж - Късмет на децата!И накрая поздрав за всички, които не МРАЗЯТ, а МИСЛЯТ - "Salma ya Salama" на великата Dalida!

31

Анонимен

преди 8 години

До художникаТи явно не пазиш детското в себе си нямаш ли деца не си ли играеш с тях ?

30

ко40 от селу

преди 8 години

до преди арабелите да срещнат муамед и алах са били ученолюбиви и люлката на света. от както не четат книги, освен корана, те са тежест на човечеството

29

Анонимен

преди 8 години

61Българските деца са европейци и то от най-страите европейци. Така че, когато почнат училище в Европа няма нищо странно. Тук говорим за мюсулмани имигранти и в определена степен това е стрес за другите деца да учат с подобни. Не разбирате ли, че този мултинационален модел се налага от САЩ на целия свят. Откъде накъде всички държави трябва да имат индианци, тъмнокожи и всякакви други? Кой го решава и го налага? Нека да кажат.

28

ko40 von selo

преди 8 години

и като са араби, освен да си бият главата у земята по 3 пъти, да ядат и правят деца, какво са допринесли за света. ако не са терористи и радикални *** всички трябва да им пляскаме. ей голям успех е за един арабел, да е нормален човек