65

Анонимен

преди 8 години

Това е гавра с паметта на загиналите във войните през 20 век!

64

Анонимен

преди 8 години

Колко символично! Олицетворява кухата картонена същност на НАТО.

63

Анонимен

преди 8 години

Ами направете и паметник на Паси до трабанчето,като национален герой.

62

Анонимен

преди 8 години

Паси, рано или късно ще те застрелям със снайпер в гнусния еврейски нос, между ококорените жабешки очи. Запомни ми думата.

61

Анонимен

преди 8 години

Zaedno s baba Merkel s kafiavia pantalon da se kachat na TRABI i da zaminat na mainata si.A Kakvoa da kajeme za cara.Polovinata gori i planini v BG.bili negovi.Cherni vrah bil sashto negova sobstvenost.Da si go vzema zaedno sas snega.

60

-10

преди 8 години

Така като чета коментарите, България отдавна я няма. Има шепа неграмотни, плиткуумни ксенофоби, населяващи една територия. Тази сбирщина няма как да е в състояние да организира каквато и да било държава на тази територия!

59

Анонимен

преди 8 години

Zaedno s baba Merkel s kafiavia pantalon da se kachat na TRABI i da zaminat na mainata si.

58

Българка

преди 8 години

До sopol Не е българин , евреин е. И се чудя защо се прави на българин , а не действа по еврейски. Евреите построиха ограда срещу емигрантите . Нетаняху категорично обяви , че прави и източна ограда и няма да приема емигранти . Израел смятат Сирия за вражеска държава и са водили няколко войни след създаването си през 1948 година. Като евреин Соломон Паси трябва да следва инструкциите на Нетаняху. Трабанта при оградата на границата.

57

АЗ ТИКВИЧКА

преди 8 години

да си беше занесъл писоара,поне да се ползва от всички.

56

Бойка Борисова

преди 8 години

Благодаря , 82 ! Много ме зарадвахте с тази новина . Щом правителството има 5 милиона за чужденците , с положителност ще има и 1 милион , за да ни раздаде Коледни добавки по 50 стотинки на пенсионер. От сега се чудя как ще ги изхарча.

55

Анонимен

преди 8 години

Преди броени, в ефирна някоя от националните телевизии, г-н Паси говори за имигрантската вълна. Позицията му беше, че трябва да сме абсолютно отворени и толерантни... Чашата за мен преля когато каза, че просто ще "да живеем малко по-зле", но трябва да се примирим. Това гнусно изказване ме накара да се замисля, че който и интерес да обслужва, то със сигурност не е на бълграския изстрадал народ.

54

anonimen

преди 8 години

с какви глупости ни занимават

53

Анчо Шукри

преди 8 години

Браво на г-н Паси. Той много е направил за ромската общност. Всички българи трябва да взимате пример от него, ако искаме по- бързо Европа да се приобщи към ценностите на Шериата.

52

Лешек Балцерович

преди 8 години

До vargМного бензинджии, портиери и склададжии от времето на соца, впоследствие станаха "бизнесмени". Работата им по времето на соца им е дала възможност да завържат контакти с хората, които впоследствие назначаваха "бизнесмените", като целта на тези назначения беше да има кой да върши мръсната работа и да опира пешкира. Също и да се отвлича вниманието от хората, които в действителност ръководят нещата в държавата.

51

Анонимен

преди 8 години

Поредната простотия на подлизурковци

50

Гошо...Тъпото

преди 8 години

А Пасито го...препарирайте и го сложете...експонат в Природонаучния музей,като...изчезнал.вид.

49

Бъки

преди 8 години

Монката Паси може да се похвали, че ориса България за НАТО и тя това стана - един Трабант в НАТО - псевдодържава, картонена имитация на армия, единствено произвежда шум, смрад и пушек и тежи в общата система за сегурност точно колкото един Трабант! Скоро този Трабант ще бъде и единствената ни бойна техника!

48

Лешек Балцерович

преди 8 години

До vargЗащото комунизма е творение на евреите.

47

1

преди 8 години

И защо? Много важно, че е на Паси и кой се е возил!

46

www

преди 8 години

Чакайте бе, как от днес? Този Трабант си стои малко по-навътре в алеята на външния двор на музея от поне две години и си има надпис, че е Трабантът на Соломон Паси.Знаете ли колко хора назад във времето имат снимки с този Трабант между танковете и самолетите? Външния двор на музея е със свободен вход от години.