35

Цветанка

преди 8 години

Тия както вървят по пътя на наш известен"политик" търсен в Чехия за кражби на коли,един ден спокойно могат да се кандидатират за премиер и президент на БГ

34

Анонимен

преди 8 години

Ане айде ве откраднали еди лаптоп чудо голямо а че ви крадът всеки месец и лъжат с сметки за ток парно вода един лаптоп ама хак да им е на тея не стига че купуват стоката си на безценица а после ни съдират кожата с по 100 и повече надценка та и лаптопа кой знае каква му е.цената китайски ЖМЕЛ някакъв

33

Шаран_БГ

преди 8 години

Круме,Круме,Круме-е-е ..... Защо си живял толкова отдавна и си царувал толкова малко? Какъв народ щеше да направиш от българите?

32

Сдггхкк

преди 8 години

Хайде стига сте плюли България ! Навсякъде има кражби. Марш да работите!!!!

31

Пазарджиклия

преди 8 години

Класически ***.

30

Анонимен

преди 8 години

Какво да очакваме от мангути. Бедни като въшки, ама иначе като откраднат нещо и се правят на богаташи, докато не се наложи отново да крадат, защото са *** и грам мозък нямат за инвестиции.

29

Анонимен

преди 8 години

Ta тва са българи не можете да се познаете или признаете

28

Анонимен

преди 8 години

Защо все 'индийци' се занимават с такива кражби по моловете?

27

Хасан

преди 8 години

По крадливо семе от Бългаското племе няма !!!

26

Златно правило

преди 8 години

От бедна държава и бедни хора стойте далече!!

25

БРЪМ

преди 8 години

Абе тия лаптопи не са ли заключени към витрината/шкафа/поставката чрез кабел?Ако не са дайте кординатите на магазина да ходя и аз да си взема един от тезгяха хахахаИкономията е майка на мизерията или има нещо гнило в Дания... кой както иска да го разбира

24

Анонимен

преди 8 години

че се краде краде се, но и като не се пазиш. Много хора ги обират примерно през ноща Ние например, като заключим двете врати вкъщи, подпираме нещо на вратата, каквато и техника да имаш, отваряйки вратата, подпряния предмет ще падне и ще издаде шум, много е елементарно, но ако не дай си Боже някой реши да влезе пак е някаква защита. Колко хора си оставят колелата, колата с ключовете на таблото и после..олеле...Продавачки си оставят дам. чанти или всички пари в чекмеджето...е все пак живеем в БГ.

23

as

преди 8 години

Само масово гласуване на изборите за да вървим напред. Гласувайте на изборите за просперитет.

22

Анонимен

преди 8 години

тва е епъл бе, кви дупчици, той левитира над бюрото, просто течението го отнесе

21

бг

преди 8 години

За това лаптопите отзаде си имат една дупчица, в която влиза закопчалка съв стоманизирано въженце и няма мърдане повече от бюрото. Тези защо не са обезопасени ?

20

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Крадат компютри за ислямска държава.

19

Анонимен

преди 8 години

А как е решен правно въпросът в останалите държави от ЕС, примерно? Дайте инфо за сравнение?

18

Стефан

преди 8 години

До ИцоЛошото е че няма да са от работодателя!! Практиката в моловете е такава, че когато изчензе нещо то бива заплатено от този, който е бил на смяна! Има много крадци и то не са от ромски произход!! Не може да се съмняваш във всеки. Обикновенно ползват момента когато продавача обслужва друг клиент, както е в случая!!

17

Анонимен

преди 8 години

Крадците, ръцете да им изсъхнат. Ама и така оставен на юнашко доверие, пак не е работа. Июа заключвяащи телове. Kensington lock.

16

;лкйл

преди 8 години

До КратунМоже да е на продавача , личен .