16

Наблюдаващ

преди 8 години

До Анонимен (15)Може ли да обясниш що е то "червен капиталист"? Нещо като дървено желязо или суха вода?Да, 11-ти, (с многото плюсове и нито един минус) - ще бъдем от 4-ия, и от 5-тия свят, защото 26 години рушим и оставяме някой отвън да ни "оправя". Съсипахме си нашите заводи, нашето селско стопанство и нашата армия и сега си имаме чужди. Това ти го е казал 13-ти, но незнайно защо пък той има куп минуси. Ей това сме българите...

15

Анонимен

преди 8 години

При герб е така, свиквайте. Както ви каза банкянския толуп - КАКВОТО НАРЕДЯТ ГОЛЕМИТЕ НАЧАЛНИЦИ ...

14

оли ман

преди 8 години

До Френският посланикМАН, а тези които ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В РУСЕ какво да правим?!?! е отговор не искам защото си ...

13

Русенец

преди 8 години

Тук някакви смешници всезнайковци се изказват неподготвени по темата. Сутрин имаше мъгла от хлор и децата дишаха през марли защото майките им казват че днес има хлор. Всичко това с мълчанието на държавата (режима) и никаква намеса. Хората излязоха и протестираха когато това беше забранено със закон и немислимо за времето си. А тук сте се скрили някакви мишки зад мониторите - клавиатурни нинджи ми обяснявате какви били дисидентите тогава.

12

Анонимен

преди 8 години

Русииии, кой искате да ви върже гащите. Я се вдигнете всичките, и млади и стари, блокирайте завода, изпотрошете прозорците, разбийте няколко глави, за да разберат че така не става."Дисидентите" от преди 25 години си свършиха тяхната работа. И не те сринаха държавата. Сегашните червени капиталисти и техните бащи свършиха това.

11

Анонимен

преди 8 години

Елате в Петрич да видите как ни обгазяват всяка вечер, като горят автомобилни гуми.Невъзможно е да си отвориш прозорците дори и в най-горещите дни. Никой не взима отношение, нито полиция, нито пожарна. Дишаме канцерогенния въздух и се тровим.

10

Иронията на съдбата

преди 8 години

"Историята винаги се повтаря но като фарс!" - Карл Маркс.Къде са "дисидентите", които преди 25 години стачкуваха срещу обгазяването на Русе от завода в Румъния? Тяхната цел нали беше екологията?Не, драги ми Смехурко, никога целта не им е била екологията. Целта им беше да сринат източните държави, да им унищожат заводите, и на тяхно място Запада да си намъкне собствените производства и да продава собствените си стоки.Комунизма си отиде, кашляйте и боледувайте спокойно, деца!

9

1980 година

преди 8 години

Връщат се кошмарите от Верахим Румъния! Тези мръсни производства дойдоха тук, за да ни дадат работни места за сметка на вредния въздух! БЛАГОДАРИМ!!! Честито на Инвеститор 1 за 2007 година. Гадове!

8

Анонимен

преди 8 години

Е за какво мислите франсетата са изнесли завода извън Франция? Много ясно че ще ви обгазават.

7

Френският посланик

преди 8 години

Ало, ако на някой не му харесва френският завод и не желае да диша миризми, да се маха от ЕС и да емигрира в Русия!

6

Анонимен

преди 8 години

Русенци да отидат и да се помолят на бате им Бойко. Ще ги накока едно хубаво, ще им се скара и по живо по здраво.

5

Анонимен

преди 8 години

Този завод трябва да бъде затворен незабавно! Това не е за първи път!

4

Анонимен

преди 8 години

Русииии... или черниии...

3

Бойко Борисов

преди 8 години

Трябва да се вземат незабавни мерки и да се помогне на съседите ни ! А, извинявам се то било Русе ...не го прочетох добре .....Е какво пак викате какво недоволствате ? Малко дим и голяма работа станало ! Я се стегнете малко и спрете да мрънкате !

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

То с туй...обгазяване на Русе,запона и нашият дисидетско...криминален ПРЕХОД на времето.Трябва в Русе да изградят...МЕМОРИАЛ на ОБГАЗЯВАНЕТО,където всички,постоталитарни партийки и захлебилите се от...прехода,даполагат...венци.

1

Момо

преди 8 години

35 000лв.?!Това шега ли е?Този френски завод във Франция щяха да го объснат поне с няколко стотин хилпди евро като първо предупреждение, а после щяха да започнат с милионите.На тях им е в пъти по-лесно да платят смешните глоби, които са една директорска заплата във Франция, отколкото да инвестират десетки милиони в екологията.