16

Анонимен

преди 8 години

Някой може би не е разбрал - извънредно положение е обявено в Унгария, не у нас.

15

Анонимен

преди 8 години

Той Орбан, щото е истински мъжага и гениален политик, е заринат от бежанци, а ние, щото за нищо не ставаме, имаме 25 бежанци минали днес и хванати. ПП Като гледам коментарите, някой и друг бежанец у нас само може да подобри човешкия мат`рял :)

14

до 12

преди 8 години

Целият бундестаг, който разбира се, внимателно чете коментарите в днесбг, ей сега ще тръгне да гони Меркел, щото ти така си казал. :)

13

Анонимен

преди 8 години

На Европа не и пука за останалия свят, но на останалия свят му пука за Европа :) Никой не може да спре хора, бягащи от война, освен ако не спре войната. А разни вопли от рода на "затворете границите" - ами те са затворени, "изкарайте армията" - ами тя е изкарана, полза няма - за бежанците въпросът е на живот и смърт. Или ЕС-САЩ-Русия ще спрат войната, или ще приемат над 10 000 000 бежанци, те избират.

12

ИЗГОНЕТЕ МЕРКЕЛ!

преди 8 години

ИЗГОНЕТЕ ТАЯ ДЪРТА КОМСОМОЛСКА КРАВА ОТ БИВШОТО ГДР!ТАЯ *** БАБИЧКА ЩЕ РАЗРУШИ ЕС И ЦЯЛА ГЕРМАНИЯ !КАКВИ "КВОТИ" ...КАКВИ ГЛУПОСТИ....??!!ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ НА ЕС!!!ИЗКАРАЙТЕ АРМИЯТА ПО ГРАНИЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

шишо

преди 8 години

Като знам сърбите колко са "толерантни" към мюсюлманите, че и война им спретнаха осраните американци заради тях няма да се учудя ако започнат безследно да изчезват мигранти...........таман ще балансират бройката им в полза на Европа ..............

10

СТИГА ЛИГАВЩИНИ...

преди 8 години

ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦАТА НА ЕС!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА НЕ Е "АКЦИЯ НА БЕЖАНЦИ"----------ТОВА Е ОПИТ ЗА УМИШЛЕНО ТОРПИЛИРАНЕ НА ДЕМОКРАТИЧНА И СВОБОДНА ЕВРОПА!!!!!!!!ТОВА СИ Е ЧИСТ ОПИТ---ЗА СЪБАРЯНЕ и УНИЩОЖАВАНЕ НА НА ЕС!!!!!!!!!!!!ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ!!!!ДАЙТЕ ОТПОР НА "ИНВАЗИЯТА" на СВЕТОВНАТА ИСЛЯМСКА "ДИКТАТУРА"...!!!!НОВ "АСАД" и "ИДИЛ"----- В ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА ЛИ ИСКАТЕ...???СТИГА "ДЕМОКРАТИЧНИ ЛИГАВЩИНИ"!!!!!!!!!!!!!!

9

Сребреница

преди 8 години

Орбан е поискал помощ от специалиста по мюсюлмани Генерал Ратко Младич и той е приел с охота. Така че да му мислят ***,с тази армия,която се струпва на границата. И аз ще се включа да помагам

8

Анонимен

преди 8 години

Бой, .... и сръбска музика ще реши проблема.

7

Анонимен

преди 8 години

Орбан вече е Тюрбан! Те ги наводниха, той се сети да строи ограда и да арестува. Сега като ги ядоса мюслитата да му мисли...

6

песимист

преди 8 години

Това , на което ставаме свидетели и политиците отказват да го назоват с истинското му име се нарича НАШЕСТВИЕ.Всяка нормална и добре организирана държава в даден момен, по един или друг начин ще даде отпор на завоевателя и ще защити собствения си народ,култура,бит, територия и т.н.Въпросът е когато ни залее тази вълна ще намерим ли сили да противостоим или ще изгаснем безропотно???Бог да ни пази !!!

5

Анонимен

преди 8 години

Сравнете нашия Барон с Орбан. Има ли база за сравнение? Барона мишка, плъх, страхлив и подъл, лаком и продажен. Краде и смазва народа си който подлъга с обещания които никога не изпълни. За него е важно да слугува на САЩ и ЕС, да го потупват по рамото и да не дават шанс на българите да живеят нормално. Орбан се показа независим и силен, не преви гръб на еврогейовете и ще опози Унгария от исляма. Разлика от земята до небето, нали? Изберете Барона, гледайте го с влажни очи да ви подхвърли трохичка

4

Eto tova e!

преди 8 години

ОРБАН СЕ ОКАЗА ИСТИНСКИ МЪЖ И ПОЛИТИК, КОЙТО МИЛЕЕ ЗА СВОЯТА ДЪРЖАВА И НАРОД! Де да имахме и ние Орбан....

3

Анонимен

преди 8 години

И военните са там. Сериозен излезе Орбан. Сега, като отделят мигранти от бежанци, няма да има проблем и ще приемем 1000 бройки. Така става. Какво ще стане с мигрантите и как ще ги върнат в дома, пък и не признават кое е у дома?

2

Анонимен

преди 8 години

Това беше очаквано. Част от плана на Орбан. Следва съд по бърза процедура без право на защита и връщаненето им в Сърбия.

1

Анонимен

преди 8 години

Закъсаха го и маджарите, оа--ха им хубавата държава.