23

Анонимен

преди 8 години

Тея имамми кой знае какво гей-оргии са си организирали и сега тея мадами са ги смутили.Муаахаххахахааа

22

Цитати

преди 8 години

,,...конференция, посветена на ролята на жените в исляма...'',,...една от двете активистки е ритана от мъж...'',,,...имамите са проповядвали, че мъжете не бива да бият съпругите си...''Този път казвам голямо БРАВО на откачалките от фемен. Европо, отвори си очите и виж действилетността!

21

Анонимен

преди 8 години

Конференция на примитивите и получовеците срам за човечеството!

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 24Нещо бъркаш.Не случайно германците правят сериозни антропологични проучвания в България и констатират, че у нас, особено по селата, се срещат изключително чисти арийски типове.Виж, нещо друго не може да се отрече. Благодарение на престоя си по българските земи вие избеляхте, пораснахте на височина и мнозина от вас вече не разсъждават по ориенталски. Помисли и сам си отговори вследствие на какво са настъпили тези промени.

19

kkk

преди 8 години

Мирната и толерантна "религия" ислям. Виж ако бяха някои овчици нямаше така да ги ритат, щяха да си приберат отзад и да ги ощастливят. *** ислямски.

18

Анонимен

преди 8 години

Религиите пасват идеално на хората които нямат достатъчно знания и са неуверени и неосъзнати, страхливи и комплексирани по някакъв начин :)

17

Осама

преди 8 години

Колко по готино щеше да е камаз да се вреже сред имамите.

16

Валентин

преди 8 години

За първи път свалям шапка на тези жени. Защото едно е да се бориш с вятърни мелници знаейки, че нищо няма да ти се случи (напр. продажни *** защитаващи нелегални имигранти и ), а съвсем друго е да се изправиш пред диваци, готови да те обезглавят заради обида на вярата им. Затова вече наистина се иска смелост.

15

Анонимен

преди 8 години

Ритащият е с обратни наклонности, то е ясно.

14

кот

преди 8 години

Да ги почваме с голи жени и порно и сами ще се върнат в Сирия. Това са нашите традиции ,който не ги харесва да се маха.

13

Анонимен

преди 8 години

Тия двете бая бой са изели, поне по други медии това пишат...

12

яа

преди 8 години

До Анонимен 14Запомни -никога Османската империя не е била управлявана от мохамеданин.В харема само християнки и какво става след 4-то поколение ?

11

Анонимен

преди 8 години

Религиите нямат бъдеще, хората ще осъзнаят собствените си сили и няма да имат нужда от бог, нито от поклонения, догми или безсмислени правила и обичаи, религиозните хора са убедени, че трябва да се прави така или така, но това е само едно вярване, ако го направиш иначе никой няма да те съди, освен глупаците, които вярват на глупостите и са с ограничени умове, всичко си зависи от теб как да преживееш физическата реалност, ти я преживяваш според нивото си на съзнание.

10

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха! Европа не смее гък да им каже на тия талибани, обаче феминистките-да! Браво на мацките! Никой няма право да ни се мъкне от някъде си и да се опитва да ни налага собствените си варварски обичаи! Като не им харесва, че в Европа жените не ходят като пингвини и имат права, да се връщат в пустинята.

9

SD

преди 8 години

Не така момичета .С едно стадо прасета щяхте да свършите по-добра работа .

8

inatut

преди 8 години

Това е защото се отказаха от колониите.Само колонизация с автомати ги оправя тия камилари

7

Анонимен

преди 8 години

Добре, че не са ги изнасилили. Ако имаха повече време сигурно и това щяха да направят правоверните.

6

Хъммм

преди 8 години

егати късмета , отиваш на молитва и докато ходжата ти обяснява как те чакат 33 девственици и те се появяват на сцената ----- как дда не се запише човек в такава религия

5

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 8Ритат ги защото още не са се интегрирали... Сега ще минават повторен курс на интеграция заедно с новодошлите. :))

4

Анонимен

преди 8 години

Да ги ритат в някоя мюсюлманска държава, някак бих го разбрал, но това да се случва във Франция!!!?