10

Съгласен

преди 8 години

Четете коментари 3 и 4. Те казват най-важното. Кой телефон е по-качествен и какви фийчъри предлага е без значение.

9

Анонимен

преди 8 години

себестойност на 6s - 64 gb - 234$. Разхода за дистрибуция и развойна дейност +200$ на парче, което е доста пресилено, но айде.. Общо 434$. До 1000$ е печалба, разпределена между производител и търговци. Според цените на елементите (вече ги има из нета), става дума за сравнително масови чаркове. Не е лошо че Епъл вадят такава политика. Лошото е че и други започнаха да правят същото: самсунг, хуауей..

8

До 5

преди 8 години

И колко струва според тебе новия модел на Замзунг ? Доста по-скъп е от Айфона, но бързо му пада цената

7

Анонимен

преди 8 години

Апъл как няма да са най-богата компания, като 99% си купуват телефоните заради първенющина, а ги използват като обикновени телефони!

6

Анонимен

преди 8 години

И Епъл и Самсунг предлагат качествени продукти.Просто истината е,че не са за всички тъй като цената е по-висока.Ако нямаш повече пари може друго телефонче да си вземеш.Но все пак да не забравяме,че и цената предлага повече.Мит е това,че евтиното е хубаво.Хората са го казали "Нямам пари да си купувам евтини работи"Винаги евтиното излиза по-скъпо или в случая с технологиите не е така на ниво да кажем

5

Анонимен

преди 8 години

Не е истина колко прости хора пускат коментари тук...

4

От ада

преди 8 години

Самсунг в кутийка на епъл на завишена цена няколко пъти;)

3

до 3

преди 8 години

Живеем във време, в което всеки иска да бъде забелязан, на всяка цена, веднага. Почти без значение е как - с айФон, с порно клип, с провокативно или направо агресивно поведение. Дотам води консуматорското общество. Но много малко са хората, които си струва да са забелязани: тези, които създават, които могат, които имат кауза, за която си струва да се бори човек. Останалите са заблудена маса, която се занимава единствено със себе си. Ако си различен, значи си лузър. Цинично общество.

2

Анонимен

преди 8 години

Йеромонах Серафим (Роуз) беше писал, че днешното поколение е поколение "на мен" всичко се прави от егоизъм и за своя изгода. Смисълът на днешните "социални мрежи" донякъде е същият. Важният си ти, колко "лайка" имаш, къде си ходил на море, с кого си в момента във връзка. Днешните хора са затворени в собственото си его и не виждат другите, а само себе си. Те са "богове" в своите очи. Т.е. мнозина са се превърнали в едни нарциси, които само се възхищават от самите себе си.

1

Хъммм

преди 8 години

в Китай успоредно с търсенето на айфони върви и предлагането на органи , до къде я докарахме -- интересното е ,че всички религии се опитват да се борят точно с този порок на хората , вещоманията : "Искам ,искам искам "