12

Анонимен

преди 8 години

каквото и изчанчено скудоумие да се вземе, наложи, оправдава и защитава, вече е твърде късно - лавината е отприщена и докато не се стигне до някаква драстична промяна в първоначалните обстоятелства инициращи узряването в главите на хората идеи за "бежанец", "мигрант", "на гости на родата", "временно пребиваващ", "търсещ място, право и щастие под слънцето" и т.н. спиране няма да има. Като всеки процес с времето ще затихне, но дотогава д*то да ни е яко, защото това е само началонто и 1-та вълна.

11

Анонимен

преди 8 години

Освен с интегриране по части, то трябва да сме запознати и с диференциирането, за да имаме по-пълна представа за висша математика. И да не забравяме, че математиката е теоретична наука, която само ни помага да изразим някои например физични процеси. А умелото им тълкуване явно убягва, или се интерпретира целенасочено, и от физици като Меркел.

10

Анонимен

преди 8 години

Вижте в сайта Будна ера какви гадости правят муслимите и черните и се отвратете! Тази гнус да се измете от България възможно най-бързо. Разберете, ще страдат децата ни които ще понесат този удар от диваци ислямисти. Ние няма да сме живи да гледаме разрухата на Христианството и България

9

Анонимен

преди 8 години

Ако имаше поне някакви правила, почти всички трябва да бъдат върнати и това го знае цяла Европа, от Меркел до Бойко Борисов. Нито има работа за тях, нито знаят езика ни, нито ги искаме, нито има къде да жиевят (освен по стадиони, гари, театри, университети), те няма да се интегрират а ще се обособят в тяхна си общност... Няма да я бъде тази работа.

8

Лъжльо Мошеников

преди 8 години

СМЕ-ШНИ-ЦИ! Докато умните се наумуват, лудите се налудуват. ЖАЛКИ, НЕЩАСТНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЧОВЕЧЕТА. СМЕ-ШНИ-ЦИ!

7

До Шоп

преди 8 години

Всъщност, точно това очаквам да направят - да ги мобилизират за война с Русия. Европеецът няма да се навие на такава мобилизация. Затова си вкараха араби - все мъже, все млади, "бежанци", оставили страната си в която главорези изколват майките и бащите на някои... Но очевидно не техните родители са в опасност щом така бодро са хукнали да си уреждат живота другаде!

6

Анонимен

преди 8 години

Предлагам всички русофоби които сме над милион да се обединим и всеки да приеме по 1 бежанско семейство. Така България ще поеме целия контингент който отива към Европа и ще реши 2 проблема- този на нашите съюзници и другия с руските агресори в страната ни за които просто няма да има място.

5

анонимен

преди 8 години

никъде не се говори за причините и гл виновници които си имат имена не разбрахлюксембург колко ще прибере как ще различат икон от другите умишленатакаша продължава да сте чули краварите да се обаждат сега са се захванали склимата утре с китовете сега европа да си блъска тиквата в стената като се водипо гмо мозъци

4

e

преди 8 години

НАЙ СЕТНЕ РАЗБРАХТЕ ,ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА ИЗХРАНИМ ЦЕЛИЯТ АФРИКАНСКИ БРЯГ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ НА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ-ДА СИ СЕ ВРЪЩАТ КОЙТО ОТ КЪДЕТО Е ВКЛЮЧИТЕЛНО И СИРИЙЦИТЕ

3

Чиста работа

преди 8 години

Айде почна се Французите ще поведът хорото,както винаги е било...

2

lio

преди 8 години

120 хиляди са нищо, тия даже не разбират какво ги чака, само в Турция стоят 2 милиона и чакат сигнал.

1

Гьобелс

преди 8 години

Ахаааа, вече почнаха на глас да казват това което се знаеше от самото начало. Ама вече е късно благодарение на изперкалата комсомолска секретарка.